Hyggeligt træferiehus tæt ved Vesterhavet

3.5
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 98, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0031
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Nordsøvej 98, og kun 5 minutter fra centrum af den populære bade- og turistby Søndervig, finder du dette hyggelige træferiehus. Feriehuset ligger på en naturgrund blot 300 meter fra det betagende Vesterhav, så er du til ferie tæt ved vandet og i skønne omgivelser, kunne dette fine sommerhus være et god bud på dette.

Hyggeligt indrettet sommerhus

Når du træder ind af døren til dette autentiske feriehus, vil du blive mødt af den ægte sommerhusstemning, der er i feriehuset. Sommerhuset på Nordsøvej 98 er indrettet i en personlig og hjemlig stil, hvor der er plads til afslapning. Imens nogen står for tilberedning af aftensmåltidet, kan andre samles omkring planlægning af resten af ugens aktiviteter eller tage et spil sammen. Derudover har I også mulighed for at slænge jer på sofaen med varmen og de knitrende lyde fra brændeovnen i baggrunden. 

Feriehuset råder over 3 soverum og plads til 6 personer – Hvor 2 af soveværelser er indrettet med dobbeltseng og det sidste værelse er udstyret med 2 enkeltsenge. Sommerhuset er derfor oplagt til børnefamilien, en gruppe venner der ønsker at holde ferie sammen, hvor hygge og nærvær har mulighed for at være i fokus. 

Fint terrasseområde – Med Vesterhavet som nabo

Sommerhuset ligger på en skøn naturgrund bare 300 meter fra det brusende og kraftfulde Vesterhav. En sti fra sommerhuset fører jer direkte ned til klitterne og den brede sandstrand med Vesterhavet i baggrunden. Den brede sandstrand inviterer til mange timers leg, hygge, lange gåture og samvær uanset vejret. I kan desuden nyde de smukke og betagende solnedgange over vandet. 

På det skønne terrasseområde, kan I på de lune sommeraftenener benytte de tilhørende havemøbler og liggestole, imens I tilbereder et lækkert måltid på feriehusets grill, og I nyder et glas vin eller lignende. På de mere regnfulde dage, har I fortsat mulighed for at nyde udearealet og finde læ under det overdækkede terrasseområde. 

Hvis I er til ægte sommerhusstemning og nærvær med hinanden i fokus, er dette feriehus på Nordsøvej 98 et godt bud på dette. 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset i0031

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Ferienhaus, liebevoll eingerichtet. Das Bad ist zwar klein, aber praktisch. Nach einem schönen Weg durch die Dünen findet man einen angenehmen Weg zum Strand. Wir kommen gerne wieder…

DK
D.
sagde , Danmark

Dejligt og hyggeligt hus. Kort til stranden og indkøb. Dejligt med flere terrasser.
Huset levede fuldt op til vores forventning.

DE
D.
sagde , Deutschland

Solides gut ausgestattetes Ferienhaus für Leute die keinen unnötigen Luxsus brauchen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:72 / 1.196
Renoveret / Byggeår:2008 / 1979

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (20 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...