Hyggeligt og velholdt træhus tæt ved Vesterhavet

3.5
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 98, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0031
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Norsøvej og bare 5 minutter fra centrum af den populære badeby Søndervig finder du dette hyggelige træhus. Huset ligger bare 300 meter fra Vesterhavet, så er du til ferie tæt ved vandet og i skønne omgivelser, er dette huset for dig.

Hyggeligt indrettet træhus

Når du træder ind af døren til sommerhuset, mærker du med det samme den hyggelige og indbydende stemning, der er i huset. Huset er indrettet i en personlig og hjemlig stil med plads til afslapning. Huset har tre soverum og plads til 6 personer – oplagt til børnefamilien, hvor hygge og nærvær er i fokus eller en gruppe venner, der rejser sammen.

Ro, nærvær og afslapning

Køkkenalrummet er hjertet i feriehuset. Her kan familien samles og lave de ting, der måske ikke er tid til i hverdagen. I kan sidde samlet omkring spisebordet og nyde en god middag. Eller samles omkring stuebordet til et brætspil på en regnfuld dag.

Ferieoplevelser tæt ved Vesterhavet

Huset ligger på en skøn naturgrund bare 300 meter fra det brusende Vesterhav. En sti fra huset fører direkte ned til klitterne og vandet. Den brede sandstrand inviterer til mange timers leg, hygge og samvær uanset vejret.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0031

DK
D.
sagde , Danmark

Dejligt og hyggeligt hus. Kort til stranden og indkøb. Dejligt med flere terrasser.
Huset levede fuldt op til vores forventning.

DE
D.
sagde , Deutschland

Solides gut ausgestattetes Ferienhaus für Leute die keinen unnötigen Luxsus brauchen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:72 / 1.196
Renoveret / Byggeår:2008 / 1979

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (20 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...