Sommerhus kun 250m fra stranden med lukket terrasse

3
icon
icon
icon
Nordsøvej 48, Søndervig - Søg på husnr. i0043
Gæsterne siger: icon icon

Feriehus med en lukket terrasse og brændeovn tæt på Søndervig centrum. Vesterhavet er kun få minutter fra huset, og familiens hund er velkommen. Der er også en varmepumpe i huset samt et praktisk trælaminatgulv i køkken, stue og i værelserne. Internet er der naturligvis også.

Feriehus med en lukket terrasse og en god brændeovn

Dette feriehus er opført som de klassiske sommerhuse var i Søndervig-området. Huset er løbende vedligeholdt og renoveret. bl.a. har huset de seneste år fået nyt køkken, nye gulve og møbler. Huset fremstår derfor lyst og lækkert, perfekt til en ferie i det jyske!

Ønsker man at være i gåafstand til butikkerne og restauranterne i Søndervig centrum og kun få hundrede meter fra Vesterhavet, så er dette hus et godt valg. Samtidigt ligger huset i et roligt område, hvor børn og hund har masser af plads omkring.

Skønt med et praktisk trælaminatgulv i det det meste af huset

Når man bor i et feriegus tæt på standen, er det skønt med et praktisk og rengøringsvenligt trælaminatgulv, især når man har børn og hund med. Der er flere terrasser til huset, hvor den mod øst er helt lukket og den mod syd er delvist overdækket og lukket. Samtidigt er den delvist afskærmet med en stor glasvæg, som danner læ for vinden, men hvor man stadigvæk føler man er ude i den smukke natur. Et perfekt sted at grille om aftenen.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0043

D.
sagde , Rødovre

Dejligt renoveret sommerhus

D.
sagde , Rødovre

Er allerede booket 14 dage til sep og intet at klage overEt rigtigt “ gammelt “ søndervighus med masser af atsmosfære alt i alt et rigtigt hyggeligt hus . Ser frem til 14 dage i september igen .

D.
sagde , Brønshøj

Rigtig godt hus hvor der intet manglede. Gode terrasser. DejligtDejlig beliggenhed tæt på indkøb og strand. Gode parkeringsforhold.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:72 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2017 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Barneseng, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...