Lyst sommerhus kun 250 meter fra stranden med brændeovn

3
icon
icon
icon

Nordsøvej 48, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0043
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
650 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

 

Dette hyggelige sommerhus på Nordsøvej 48 er perfekt for jer som søger et sommerhus tæt på Søndervig centrum, samtidig med at sommerhuset også ligger i mere roligere omgivelser. Sommerhuset kan i alt rumme 6 personer, og her er familiens hund også velkommen. Sommerhuset har et lækkert terrasseområde med en overdækket og Vesterhavet ligger kun få minutters gang derfra. Huset kan varmes op ved hjælp af den altid hyggelige brændeovn eller den mere energivenlige varmepumpe.

Personlig og lys indretning 

Når man bor i et feriegus tæt på standen, er det skønt med et praktisk og rengøringsvenligt trælaminatgulv, især hvis man har børn og hund med. Sommerhuset er opført som de klassiske sommerhuse var i Søndervig-området. Huset er løbende vedligeholdt og renoveret og blandt andet har huset de seneste år fået nyt køkken, nye gulve og møbler. Den røde tråd er ikke til at tage fejl af i huset, da der er stor fokus på at have et lyst og åbent hus. De lyse vægge, trælofter  og gulve går igennem i hele huset, som er med til at skabe et dejlig fornemmelse. Selvom huset kun består af 72m2, så er indretning med til at gøre, at huset føles større.

fantastiske terrasser og udearealer med plads til hele familie

Ud over den gode indretning, så er der er flere terrasser til huset som også forlænger mulighederne for at slappe af og nye kvalitetstid udenvendigt. Den ene terrasse mod øst er helt lukket og den mod syd er delvist overdækket og lukket. Samtidigt er den delvist afskærmet med en stor glasvæg, som danner læ for vinden, men hvor man stadigvæk føler man er ude i den smukke natur. Et perfekt sted om aftenen at grille og nyde et glas kold vin eller andre drikkelser. Udvendigt er huset også perfekt til børn. Her kan de lege i sandkassen eller svinge sig en tur i gyngerne.

Brændeovn, luft-til-luft varmepumpe og plads til afslapning

Efter en lang dag i det vestjyske, kan med ro i maven slappe helt af ved dette sommerhus. I kan eventuelt tænde op i brændeovnen, der altid er garant for at skabe en hyggelig stemning og dejlig varme. I kan også sætte jer til rette og se jeres yndlingsfilm enten på husets fjernsyn. I huset er der også CD-afspiller, så I kan se lige de film I ønsker. 

Sommerhuset er også udstyret med en luft-til-luft varmepumpe, der altid sikrer en behagelig inde-temperatur uanset årstiden.

Et skønt lokalområde

En gåtur gennem det unikke klitlandskab til stranden er hvert et skridt værd. Du kan købe ind i Søndervig, hvor indkøb- og shoppingmuligheder kun er 650 meter derfra. Her er der ikke kun et stort og velassorteret supermarked, men også flere butikker, caféer og restauranter. Udflugtsmål som sandskulpturfestival, legepladser og Lalandia findes også her i Søndervig.
Længere mod syd ligger den smukke fiskerby Hvide Sande, hvor I også finder masser af butikker og spisesteder. Dette kan Ringkøbing ligeledes tilbyde, og byen her er også et altid besøg værd.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0043

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferienhaus mit vielen Terrassen und geschmackvoller Einrichtung; insbesondere der Wintergarten kann bei Sturm, Regen und am Abend wunderbar genutzt werden. Die Lage zum Strand, in das Dünengebiet und zu den Einkaufsmöglichkeiten ist fantastisch, sodass ich im nächsten Jahr wiederkomme. Ich freue mich schon jetzt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles Ferienhaus. Man hat alles was man braucht, außer eine Waschmaschine. Es war sauber und sehr schön eingerichtet. Wir haben uns sehr wohl gefühlt

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr schön und sauber, es war alles tip top.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:72 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2017 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...