Flot sommerhus med panoramaudsigt et stenkast fra stranden

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 212, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0061
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På Nordsøvej 212 i Søndervig, bare 300 meter fra det brusende Vesterhav og det dejlige hvide strandsand, finder I dette helt unikke og arkitekttegnet sommerhus. Det arkitekttegnet sommerhus er opført i tre forskudte planer, og tilbyder en af Søndervigs bedste panoramaudsigter. Sommerhusets spændende form skaber flere dejlige kroge rundt i hele huset både inde såvel som ude.

Arkitekttegnet sommerhus med panoramaudsigt

Husets mange flotte vinduespartier skaber et godt lysindfald i huset, og det giver en helt fantastisk panoramaudsigt og inviterer den flotte omkringliggende natur helt indenfor. Sommerhuset er indrettet i en moderne stil med mange gode detaljer. Huset er bygget i tre forskudte planer,hvor det ene forskudte plan består af et enkelt soveværelse med egen forbindelse til et badeværelse samt sommerhusets køkken-alrum. Det andet forskudte plan fungerer som et fællesrum og bindeled mellem husets tredje forskudte plan. På husets tredje forskudte plan finder I yderligere to værelse, entreen og ikke mindst et stort badeværelse med både sauna og spabad.

Praktisk indrettet og fokus på afslapning

Sommerhuset er et perfekt valg for jer, som ikke vil gå på kompromis med kvalitet og komfort og som samtidig gerne vil bo i naturskønne omgivelser tæt på Vesterhavet. Huset har både spabad og sauna, hvilket giver jer mulighed for at lave slappe med noget wellness. Sommerhuset er også udstyret masser af udstyr, som for eksempel vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine hvilket kun hjælper med at gøre din ferie så bekvem som muligt.

I de koldere årstider behøver I ikke at bekymre jer om at fryse, da hele huset er udstyret vandbåren gulvvarme der er opvarmet af en luft/vand varmepumpe. Derudover råder huset også over en Bio-pejs, som både giver varme men ikke mindst også hygge. Bioethanol skal selv medbringes.

Unikke uderum – et samlingspunkt for hele familien

Fra husets terrasser er der en helt unik udsigt over det bølgende klitlandskab. Her kan I nyde solens gang fra morgen til aften. De mange skønne udeoaser rundt om huset fungerer som ekstra rum til huset på varme sommerdage. Her kan I nyde lyset, solnedgangen over Vesterhavet og den skønne natur. I kan også benytte jer af husets grill til at forberede aftensmaden, som også kan nydes på terrassen. I sommerhuset er der bare generelt kælet for alle de små detaljer og ikke mindst også enkeltheden.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset i0061

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gutes Ferienhaus, Gemütlich und sinnvoll eingerichtet.ausreichend Platz mit 2 Badezimmern. Für mehrere Nutzer ideal.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus mit perfekter Zimmereinteilung. Der Blick vom Frühstückstisch ist einmalig. Die großzügige Sauna im geräumigen Badezimmer vervollständigt das schöne Haus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist gemütlich und es ist alles da was man braucht.Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.200
Byggeår:2009

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...