Superflot luksussommerhus med havkig og unikt uderum

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 212, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0061
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Nordsøvej i Søndervig bare 300 meter fra det brusende Vesterhav og dejlige hvide strandsand finder du dette helt unikke luksus sommerhus. Det arkitektegnede hus er skabet som to niveauforskydte bygninger, forbundet af et fællesrum. Husets spændende form skaber dejlige kroge rundt i hele huset. Både ude og inde.

Luksussommerhus med havkig og utrolig flot indretning til livsnyderen

Husets mange, flotte vinduespartier skaber et flot lysindfald i huset og inviterer den flotte omkringliggende natur indenfor. Husets er indrettet i en moderne stil med gode detaljer. Det er et perfekt valg for dig, som ikke vil gå på kompromis med kvalitet og komfort og som samtidig gerne vil bo i naturskønne omgivelser tæt på Vesterhavet. Huset har både spabad og sauna og masser af udstyr til at gøre din ferie så bekvemt som mulig.

Unikt uderum – et samlingspunkt for hele familien

Fra husets terrasser er der en helt unik udsigt over det bølgende klitlandskab. Her kan I nyde solens gang fra morgen til aften. De mange skønne udeoaser rundt om huset fungerer som eksta rum til huset på varme sommerdage. Her kan I nyde lyset, solnedgangen over Vesterhavet og den skønne natur. Her er der kælet for de små detaljer og enkeltheden.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0061

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist gemütlich und es ist alles da was man braucht.Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes, lichtdurchflutetes Ferienhaus, wir haben uns sehr wohlgefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Top Lage mit schönen Ausblick auf die Dünen und Meer. Viele Sitz Möglichkeiten im Aussenbereich. Die Schlafzimmer haben sehr gute Betten. Kurze Wege zum Strand und zum Einkaufen

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.200
Byggeår:2009

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...