Flot og moderne sommerhus i gåafstand til stranden

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 214, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0062
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette flotte og moderne sommerhus på Nordsøvej 214 ligger i kort gåafstand til stranden og det brusende Vesterhav. Sommerhuset er med sine tre soverum perfekt til børnefamilien eller en gruppe venner op til 6 personer, der ønsker at holde ferie sammen. Feriehuset er for jer, som gerne vil have et moderne feriehus med mange gode faciliteter og tæt på spændende aktiviter. Rejser I dertil i elbil, er der mulighed for at oplade ved huset. 

Flot, moderne sommerhus med plads til 6 personer

Feriehuset har en flot og moderne indretning med masser af gode, praktiske detaljer, som giver en følelse af luksus på ferien. Efter en lang og aktiv dag ude kan I eksempelvis hoppe en tur i husets spabad eller nyde en lækker middag i spisestuen. De store vinduer, som går fra gulv til loft skaber en flot panorama-udsigt over det omkringliggende landskab og inviterer både lys og naturen indenfor. Huset er praktisk indrettet med klinkegulv og har desuden tre store, lyse soverum og to flotte badeværelser.

På de lidt køligere sommeraftener kan I efter en lang gåtur langs stranden igen lade op og få varmen ved den tilhørende brændeovn. Derudover råder sommerhuset også over en luft til luft varmepumpe, der på energisbesparende vis hjælper til med at have et behageligt indeklima.

I gåafstand til stranden – Velvære for krop og sjæl

Feriehuset på Nordsøvej 214 har en dejlig, afskærmet terrasse, som er delvist lukket. Her kan I sidde ugeneret i de dejlige udemøbler og nyde solens stråler og måske en god bog, imens børnene leger. Huset har også en grill, hvorfra I kan tilberede et lækkert måltid mad imens I nyder et lækkert glas vin.

Sommerhuset ligger tæt på Vesterhavet og i et enestående naturområde, hvor en vandretur gennem det vilde, tørre hedelandskab med smukke lyngheder er en sand lise for sjælen. Eller hvad med en frisk dukkert i de brusende bølger, der er velvære for både store og små? Ved de skønne badestrande ved både Fiskerbyen Hvide Sande og Søndervig er der plads til dig, der vil soppe, surfe eller bare ligge i solen og slappe af.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0062

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren von Beginn an vom Haus begeistert, würden es glatt kaufen wenn es möglich wäre 🙂

Die Schlafzimmer haben alle einen Zugang zur Terrasse und sind dadurch auch sehr hell. Auch sind die Größen für einen Urlaubsaufenthalt sehr angenehm. Auch die Raumaufteilung. Die Innenausstattung hat uns ebenfalls zugesagt, habe 1, 2 Ideen für zu Hause mitgenommen.

Die Küche ist super ausgestattet, es hat das erste mal an nichts gefehlt.

Die Aussicht aus der Wohnküche bietet einen herrlichen Ausblick auf die Dünen.

Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein Wohlfühlhaus mit herrlichem Ausblick

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus verfügt über einen tollen Blick auf die Dünenlandschaft und ist auch gut ausgestattet.

Der lange Flur mit Garderobe bietet sehr viel Platz für 6 Personen. Die Betten sind gemütlich. Die Bäder ausreichend groß. Die Küche ist gut ausgestattet.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.200
Byggeår:2011

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, klinker i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...