Flot og moderne sommerhus i gåafstand til stranden

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 214, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0062
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette flotte og moderne sommerhus ligger i kort gåafstand til stranden. Huset er med sine tre soverum perfekt til børnefamilien eller en gruppe venner, der holder ferie sammen. Huset er for dig, som gerne vil have et moderne feriehus med mange gode faciliteter og tæt på spændende aktiviter.

Flot, moderne sommerhus med plads til 6 personer

Huset har en flot og moderne indretning med masser af gode, praktiske detaljer, som giver en følelse af luksus på ferien. Efter en lang og aktiv dag ude kan I eksempelvis hoppe en tur i husets spabad eller nyde en lækker middag i spisestuen. De store vinduer, som går fra gulv til loft skaber en flot panorama-udsigt over det omkringliggende landskab og inviterer både lys og naturen indenfor. Huset er praktisk indrettet med klinkegulv og har desuden tre store, lyse soverum og to flotte badeværelser.

Skøn terrasse, hvor I kan nyde ferien

Feriehuset har en dejlig, afskærmet terrasse, som er delvist lukket. Her kan I sidde ugeneret i de dejlige udemøbler og nyde solens stråler og måske en god bog, mens børnene leger. Huset har også en grill, hvor I kan tilberede et lækkert måltid mad.

I gåafstand til stranden – velvære for krop og sjæl

Huset ligger tæt på Vesterhavet og i et enestående naturområde. En vandretur gennem det vilde, tørre hedelandskab med smukke lyngheder er en sand lise for sjælen. Eller hvad med en frisk tur i de brusende bølger, der er velvære for både store og smål? Ved de skønne badestrande ved både Hvide Sande og Søndervig er der plads til alle. Til dig, der vil soppe, dig,der vil surfe eller dig, der bare ville ligge i solen og slappe af.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0062

D.
sagde , Danmark

Et skønt hus, dejlig indretning i huset og god stor lukket terasse med herlig udsigt til klitter og lyden fra havet, velegnet til ferie med børnSoverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.200
Byggeår:2011

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, klinker i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...