Lækkert, røgfrit sommerhus tæt på stranden

4
icon
icon
icon
icon

Hvidbjergvej 103, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0086
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette dejlige kvalitetssommerhus har en skøn beliggheden på Hvidbjergvej syd for Søndervig. Huset er røgfrit og udstyret med moderne inventar, som sikrer dig en ferie med fokus på afslapning. Huset har plads til 6 personer og 1 hund.

Røgfrit sommerhus med fokus på komfort for hele familien

Det røgfrie kvalitetssommerhus fremstår både lyst og indbydende. De hvidmalede vægge giver i kombination med de rå murstensvægge en god kontrast i indretningen, som skaber både hygge og atmosfære. Husets værelser er gode og store, så du hele tiden har en følelse af rum omkring dig. Når dagen går på hæld, kan du hoppe i husets spabad og få ny energi tilbage i kroppen. Efter lang gåtur ved det brusende Vesterhav kan du også tage en tur i saunaen og mærke, hvordan varmen breder sig i kroppen. Det er godt for både krop og sjæl.

Tæt på stranden og i et naturskønt område

Huset er af en høj standard og danner dermed en perfekt ramme om en gode ferie tæt på stranden. Med gåafstand til Søndervig, er du garanteret en ferie, som både byder på masser af frisk luft og smuk natur og mulighed for spændende shopping og gode aktiviteter for hele familien.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0086

D.
sagde , Thisted

Dejligt velindrettet og nok det reneste hus vi har lejet til dato. God beliggenhed – tæt på strand og indkøb. Gode havemøbler og hynder. Alt hvad man skal bruge i et køkken.Dejlig ugenert.

D.
sagde , Fårvang

Dejligt hus med god indretning og godt udnyttet
Og meget let adgang til strand et ønske kunne være større bruseren med hylde til shampoo mv
Let at rengøre samt gode terrasser og rimelig ugenert beliggenhedSoverum:3
Bolig-/Grundareal:105 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2017 / 1990

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...