Lækkert, røgfrit sommerhus tæt på stranden

4
icon
icon
icon
icon

Hvidbjergvej 103, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0086
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Dette dejlige kvalitetssommerhus har en skøn beliggheden på Hvidbjergvej syd for Søndervig. Feriehuset er røgfrit og udstyret med moderne inventar, som sikrer dig en ferie med fokus på afslapning. Feriehuset har plads til 6 personer og 1 hund. Feriehuset tilbyder en oplademulighed, således at man kan oplade sin el-bil under opholdet. 

Røgfrit sommerhus med fokus på komfort for hele familien

Det røgfrie kvalitetssommerhus fremstår både lyst og indbydende. De hvidmalede vægge giver i kombination med de rå murstensvægge en god kontrast i indretningen, som skaber både hygge og atmosfære. Nyd at tilbered et godt måltid, i køkkenet som har alle faciliteter du skal bruge for at nyde skønne ferie-middag med gode mennsker omkring dig. 

Når middagen er indtaget, eller efter en god gåtur til til vandet, så træk ind i de bløde sofaer,  smæk benene op og se en god film sammen og nyd ‘ferie-roen’ sænke sig. Feriehusets værelser er gode og store, så du hele tiden har en følelse af rum omkring dig.

Når dagen går på hæld, kan du hoppe i sommerhusets spabad og få ny energi tilbage i kroppen. Efter lang gåtur ved det brusende Vesterhav kan du også tage en tur i saunaen og mærke, hvordan varmen breder sig i kroppen. Det er godt for både krop og sjæl.

Desuden har sommerhuset fået skiftet vinduer og døre til lavenergi vinduer, hvilket selvfølgelig har en positiv effekt på forbruget. 

Tæt på stranden og i et naturskønt område

Feriehuset er af en høj standard og danner dermed en perfekt ramme om en gode ferie tæt på stranden. Med gåafstand til Søndervig, er du garanteret en ferie, som både byder på masser af frisk luft og smuk natur og mulighed for spændende shopping og gode aktiviteter for hele familien. 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset i0086

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes und gemütliches Haus unter Reet inmitten der Dünen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Haus mit toller Lage und Nähe zum Strand .
Tolle Ausstattung mit Sauna und Kamin . Das Wohnzimmer und die Küche sind liebevoll eingerichtet.
Großes Manko: es gibt nur ein Bad . Wenn man mehr als 3 Personen dort wohnt, sollte man das beachten .

DE
D.
sagde , Storkow

Sehr schönes Ferienhaus im Fischerhausstil mit Reetdach und Klinkeroptik in perfekter Lage zum Strand (nur ca. 150m). Gepflegte Außenanlagen mit gepflasterten Terrassen und Wegen um das Haus. Gartenmöbel und Grill sowie für die Kinder ein Sandkasten und eine Schaukel sind vorhanden. Für die kühleren Tage stehen ein Holzofen, eine Sauna sowie ein Whirlpool zur Verfügung. Gemütlich eingerichtet mit offener Küche, großem Esstisch, ausreichend Platz für 6 Personen sowie gemütlicher Chouch und TV mmit allen gängigen deutschen TV-Programmen. 3 Schlafzimmer mit insgesamt 6 Betten. Parkplätze direkt vor dem Haus für 3 bis 4 Fahrzeuge.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:105 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2017 / 1990

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...