Dejligt sommerhus med god lukket terrasse og havestue

2.5
icon
icon
icon
Hvidbjergvej 91, Søndervig - Søg på husnr. i0096
Gæsterne siger: icon icon

Dette dejlige sommerhus til 4 personer ligger højt i klitlandskabet og har en flot udsigt fra husets terrasse og havestue. Huset er for dig, som elsker at holde ferie tæt på naturen, og som gerne vil have et hus med et godt uderum og gode faciliteter.

Dejligt indrettet med god havestue

Når du træder ind i huset, får du fornemmelsen af et rigtigt sommerhus. De hvide trævægge og de synlige loftbjælker skaber sammen med det fantastiske lys, der kommer ind i huset, en rigtig rar stemning. Her kan du føle dig hjemme og bare nyde naturen omkring dig. Huset har 2 gode soverum og et dejligt lyst badeværelse. Fra den store spisestue kan I nyde den fantastiske panorama udsigt over både Ringkøbing Fjord og Vesterhavet uanset vejret.

Dejlig lukket terrasse særligt velegnet til børnefamilien

Det dejlige træhus har en god lukket terrasse, som gør, at du kan sidde ugeneret og nyde duften af den danske sommer. Har I mindre børn, så behøver I heller ikke bekymre jer om, at de kan løbe væk. Udsigten fra terrassen er noget for sig. Da huset ligger hævet i landskabet, kan I nemlig se langt ud i horisonten.

Et ferieområde med meget at byde på

Huset ligger bare 5 minutters kørsel fra den populære badeby Søndervig og kun 15 minutters kørsel fra havnebyen Hvide Sande. Huset ligger dermed i et meget attraktivt ferieområde, som har masser at byde på for hele familien. Fra gode badestrande, windsurfing og golf, til lækre restauranter, shopping og gode, lokale råvarer.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0096

D.
sagde , Horsens

Dejligt sommerhus med god plads,pæn størrelse badeværelser og lækkert med kanon udsigt i spisestuen ,2 lækre terrasser med udsigt over fjord, klitter og Vesterhavet .Soverum:2
Bolig-/Grundareal:94 / 1.487
Renoveret / Byggeår:2016 / 1938

Køkken:

Køleskab, fryser (87 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, trægulv og tæppe i stue, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...