Til dig, der drømmer om rigtig sommerhusferie i Danmark

2.5
icon
icon
icon

Lyngen 13, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0100
4 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
1600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette sommerhus er et godt valg for dig, som drømmer om sommerhusferie i Danmark i naturskønne omgivelser. Huset ligger i et godt ferieområde tæt ved Vesterhavet og er rigt på oplevelser for hele familien. Her er der både mulighed for en dejlig badeferie eller en afstressende ferie udenfor sæsonen.

Rigtig lyst og personligt indrettet

Feriehuset er dejligt, lyst indrettet med masser af charme og personligt præg. Huset har 3 gode soverum, og har du børn, vil du elske at sove i etagesengene, som skaber en hulestemning på værelset. Huset er af ældre dato og det er netop det, der er charmen ved huset.

Sommerhusferie med havudsigt for hele familien

Besøger du huset i ydersæsonen, vil den dejlige brændeovn sprede varme og hygge i stuen. Efter en frisk gåtur ved vandet, er det oplagt at slappe af på soafen med en god bog og en kop varm kaffe. Om sommeren kan I nyde sommersolen og god mad på terrassen, mens børnene leger.

Husets klare highlight er havudsigten. Både fra det ene soveværelse mod vest og fra terrassen kan I nyde Vesterhavet i baggrunden. Sov med vinduet åbent og nyd bøgernes brusen i baggrunden. Med kun 150 meter til havet er det oplagt.

Danmark – rig på oplevelser året rundt

Området omkring Lyngen syd for Søndervig er rig på oplevelser. I området er der mange små stier, som fører direkte til Vesterhavet, hvor I kan gå lange ture eller hoppe en tur i vandet. Skal der ske lidt mere, så byder Søndervig på et væld af oplevelser. Uanset om I er til aktiv ferie eller afslapning.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0100

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Haus liegt auf einer Düne mit wunderbarer Aussicht über die Dünenlandschaft und auf das Meer. Auf der östlich gelegenen Terrasse hat man auch Aussicht auf den Fjord. Sehr gefallen hat uns die windgeschützte Südterrasse, auf der man sich auch bei weniger gutem Wetter aufhalten kann.
Dieses relativ alte Ferienhaus ist von seinen Besitzern sehr liebevoll eingerichtet und gut gepflegt und renoviert worden.

DE
D.
sagde , Deutschland

Liegt perfekt in den Dünen
Kleines Ferienhaus
Toller Blick

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist zwar schon alt, hat aber dadurch einen besonderen Charme. Der Wohnbereich ist sehr gemütlich. Wir haben uns absolut wohl gefühlt.
Die hohe Lage in den Dünen ist phantastisch.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 3.800
Renoveret / Byggeår:2008 / 1936

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (20 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...