Et kvalitetshus i luksusklassen med spa og sauna

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Harbo Stages Vej 41, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0103
8 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette superdejlige sommerhus er for dig, der gerne vil holde din ferie i et kvalitetshus, hvor der virkelig er gjort noget ud af at gøre ferien så komfortabel som muligt. Huset indeholder alt det, der skal til for at skabe perfekte rammer om en god ferie i luksusklassen.

Forkæl krop og sanser med en tur i spabadet eller saunaen

Dette feriehus befinder sig med sit moderne møblement og mange lækre kvaliteter i klassen tophuse ved Vesterhavet.

Huset har 4 rummelige soverum plads til 8 personer. Perfekt til to familier, der rejser sammen eller en gruppe venner, som gerne vil holde ferie i gode omgivelser, både ude og inde. Huset har mange smagfulde detaljer og naturligvis både spabad og sauna. Det varme vand får dine muskler og organer til at slappe af og stresse helt ned. Og en tur i saunaen vil virke både afspændende og udrensende. De store vinduer i huset lukker lyset og luften ind, uanset hvor på årstiden, vi er.

Nyd sommersolen på terrassen

Også i husets uderum er der kælet for detaljerne. Her har man skabt hyggelige oaser rundt om huset, så du kan følge solens gang over himlen. Huset har en dejlig overdækket terrasse, som inviterer til lange, hyggelige sommeraftener i den friske luft. Her er det oplagt at nyde en god middag og en god flaske vin, mens børnene leger. Besøger I huset i den tidlige forårssæson vil den afskærmede terrasse desuden give læ og mulighed for at sidde ude og mærke de allerførste, varme forårsstråler i ansigtet.

Ferieområde med mange aktiviteter

Ferieområdet omkring Søndervig er et område med mange, spændende aktiviteter for hele familien. Huset ligger i kort afstand til blandt andet stranden, badeland, bowling, golf, restauranter og put and take sø.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0103

D.
sagde , Danmark

Fint hus og god plads fordelingSoverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.200
Byggeår:2011

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...