Moderne feriehus med godt uderum

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
3068
Holdvej 36, Søndervig - Søg på husnr. i0116
Gæsterne siger: icon icon

Dette feriehus er et godt valg til to familier, som holder ferie sammen, og som gerne vil have et hus med både spabad, sauna og et godt uderum med mange muligheder. Huset har flere terrasser, som kan bruges alt efter vejr og vind. Om I ønsker læ, skygge eller sol.

Moderne indretning med spa og sauna

Feriehuset ligger på Holdvej nord for Søndervig i et flot, kuperet terræn og bare 400 meter fra Vesterhavet og en rigtig god badestrand. Her er der tid til ture ved stranden, spise frokost på terrassen og sidde ude til sent om aftenen med tæpper omkring sig og bare nyde solen, der langsomt går ned over horisonten. Det er indbegrebet af dansk sommerhusferie – uden du skal gå på kompromis med alt det, som gør en ferie med børn lidt lettere.

Husets hems er 7 m2 og indrettet således at børnene ikke kommer til at kede sig, og at I, som forældre, også for en afslappet ferie og tid for jer selv. Hemsen råder over 2 sækkestole, 32″ TV, Blue – Ray og DVD afspiller, Playstation 3, kasse med LEGO, bord med læselampe og en masse brætspil.

Husets stue er udstyret med et 50″ TV, Blue-Ray og DVD – afspiller, så her er der også rig mulighed for hygge sammen. I stuen forefindes også brætspil, så I behøver ikke kravle op på hemsen, hver gang lysten til en familiedyst melder sig. Huset har 4 lyse og dejlige soverum, spabad til 4 personer, sauna og selvfølgelig alt i hårde hvidevarer. Alt i alt et lækkert hus i kvalitetsklassen.

Et dejligt uderum med gode møbler

Med direkte udgang fra både køkken og spisestue finder du husets dejlige terrasser. Her er der mulighed for at vælge imellem en dejlig afskærmet terrasse, en åben og en delvist overdækket terrasse. Her finder i naturligvis også gode havemøbler, liggestole og grill. Det giver jer masser af muligheder alt efter vejret udenfor.

Tag på tur i området

Ønsker I at bevæge jer væk fra sommerhuset, så er der masser af muligheder bare nogle få minutters kørsel væk. Her ligger feriebyen Søndervig, som har både indkøbsmuligheder, restauranter, aktiviteter og gode oplevelser for hele familien. Hvide Sande og Ringkøbing ligger også i kort kørselsafstand og er bestemt et besøg værd, hvis I gerne vil opleve naturen og kulturen i området.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0116

D.
sagde , Vejle

Fuldt udstyret hus, her manglede ikke noget. Hemsen er savnet af ungerne nu hvor vi er hjemme igen.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:122 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2018 / 1995

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 6 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker og med gulvarme i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...