Moderne feriehus med godt uderum

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Holdvej 36, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0116
8 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
4 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus

Dette feriehus er et godt valg til to familier, som holder ferie sammen, og som gerne vil have et hus med både spabad, sauna og et godt uderum med mange muligheder. Huset har flere terrasser, som kan bruges alt efter vejr og vind. Om I ønsker læ, skygge eller sol.

Moderne indretning med spa og sauna

Feriehuset ligger på Holdvej nord for Søndervig i et flot, kuperet terræn og bare 400 meter fra Vesterhavet og en rigtig god badestrand. Her er der tid til ture ved stranden, spise frokost på terrassen og sidde ude til sent om aftenen med tæpper omkring sig og bare nyde solen, der langsomt går ned over horisonten. Det er indbegrebet af dansk sommerhusferie – uden du skal gå på kompromis med alt det, som gør en ferie med børn lidt lettere.

Husets hems er 7 m2 og indrettet således at børnene ikke kommer til at kede sig, og at I, som forældre, også for en afslappet ferie og tid for jer selv. Hemsen råder over 2 sækkestole, 32″ TV, Blue – Ray og DVD afspiller, Playstation 3, kasse med LEGO, bord med læselampe og en masse brætspil.

Husets stue er udstyret med et 50″ TV, Blue-Ray og DVD – afspiller, så her er der også rig mulighed for hygge sammen. I stuen forefindes også brætspil, så I behøver ikke kravle op på hemsen, hver gang lysten til en familiedyst melder sig. Huset har 4 lyse og dejlige soverum, spabad til 4 personer, sauna og selvfølgelig alt i hårde hvidevarer. Alt i alt et lækkert hus i kvalitetsklassen.

Et dejligt uderum med gode møbler

Med direkte udgang fra både køkken og spisestue finder du husets dejlige terrasser. Her er der mulighed for at vælge imellem en dejlig afskærmet terrasse, en åben og en delvist overdækket terrasse. Her finder i naturligvis også gode havemøbler, liggestole og grill. Det giver jer masser af muligheder alt efter vejret udenfor.

Tag på tur i området

Ønsker I at bevæge jer væk fra sommerhuset, så er der masser af muligheder bare nogle få minutters kørsel væk. Her ligger feriebyen Søndervig, som har både indkøbsmuligheder, restauranter, aktiviteter og gode oplevelser for hele familien. Hvide Sande og Ringkøbing ligger også i kort kørselsafstand og er bestemt et besøg værd, hvis I gerne vil opleve naturen og kulturen i området.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:122 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2021 / 1995

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 6 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...