Flot og moderne feriehus kun 50 m fra Vesterhavet

4
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 341, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0121
4 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette dejligt feriehus på Lodbergsvej nord for Søndervig skal fremhæves for sin helt unikke placering ved sidste klitrække og bare 50 meter fra det brusende Vesterhav. Feriehuset er samtidig af en høj standard, og tilbyder dig derfor masser af komfort og en moderne indretning.

Smagfuld og moderne indretning

Det 64 m2 store hus er til 4 personer. Huset er indrettet med 2 soverum, hvoraf det ene er med dobbeltseng og det andet med etageseng. Huset er derfor helt perfekt til en lille børnefamilie eller et par. De lyse farver i indretningen skaber et indbydende og flot inderum, som inviterer til hygge og afslapning. Et godt valg for dig, der gerne vil bo godt og i gode omgivelser.

Flot uderum ved sidste klitrække kun 50 m fra Vesterhavet

Husets terrasse er delvist afskærmet, så du kan sidde i læ og nyde solen og udsigten af det klitlandskab, der skærmer mod Vesterhavet. Naturen er et prægtigt syn uanset årstid. Bevæger du dig mod syd kommer du til Søndervig, som byder på alt for hele familien; aktiv ferie, gode spisesteder, kunst og kultur og atmosfære og afslapning hele året rundt.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0121

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus entsprach genau meinen Vorstellungen. Es war einfach, sauber und zweckmäßig. Die Lage fand ich sensationell: direkt vor der letzten Dünne zum Strand, zudem nahe am Ortszentrum.
Es ist ausgestattet mit zwei Schlafzimmern.Hinter dem Schlafzimmer mit dem Doppelbett liegt ein weiterer, kleiner Schlafraum (gefangener Raum) mit einem Etagenbett. Dort gab es auch eine Kleiderstange. Der Kleiderschrank im größeren Schlafzimmer wurde hingegen für Putzmittel und Staubsauger genutzt. Für uns – zwei Erwachsene mit Hund – hat der Platz gereicht. Für eine 4köpfige Familie könnte es dagegen etwas eng werden. Insgesamt fand ich das Haus wirklich klasse!

DE
D.
sagde , Deutschland

Hübsches Häuschen quasi direkt am Strand. Hier und da nicht perfekt aber insgesamt alles vorhanden, was man braucht.
Die Lage ist einfach super, gerade mit Kindern.
Wir hatten einen sehr schönen Urlaub!

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Lage des Hauses ist unschlagbar, insbesondere als Familie mit Kindern kann man tolle Strandtage in Fußweite zum Haus verbringen – dabei ist ein Bollerwagen nicht notwendig. Die Ausstattung ist ausreichend und größtenteils modern eingerichtet, auf alle Fälle kann man auch Regen- und Sturmtage verbringen.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:64 / 1.132
Renoveret / Byggeår:2007 / 1911

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (20 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, Apple TV.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...