Skønt og røgfrit sommerhus tæt ved Vesterhavet

4
icon
icon
icon
icon

Harbo Stages Vej 34, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0141
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Vil du gerne forkæle familien med en dejlig ferie ved Vesterhavet, hvor der ikke er sparet på noget? Så er dette toplækre og røgfrie sommerhus lige noget for dig. Huset ligger på en fantastisk beliggenhed tæt ved vandet, og både ude eller inde er der kræset om detaljerne.

Røgfrit sommerhus i naturskønne omgivelser

Det 120 m2 store, røgfrie sommerhus ligger midt i et naturskønt område med plads til hygge, nærvær og afslapning. Her driver dagene let afsted, når vinduerne står åbne, og lyset og udsigen til det bølgende klitlandskab flyder ind i stuen.

Flot niveauopdelt indretning med masser af lys og atmosfære

Her er der virkelige tale om et hus, indrettet med de bedste materialer og med fokus på velvære. Huset har både spabad og sauna. Det flotte køkken ligger i åben forbindelse med en niveauopdelt spise- og opholdsstue. Nogle få trin ned fra spisestuen ligger en flot opholdsstue med et dejligt lys og en flot udsigt til udeområdet. Huset har desuden både et lækkert spabad og en dejlig sauna.

Både ude og inde byder dette skønne hus på mange, hyggelige oaser med gode møbler og stilfuld indretning. Ude finder du desuden gode havemøbler, liggestole og grill.

Søndervig – porten til Vesterhavet

Feriehuset ligger lige syd for Søndervig; en moderne badeby med mange aktiviter og shoppingmuligheder. Oplev blandt andet Sandskulpturfestivalen, som er åben hele sommeren og frem tll oktober. Du kan også selv prøve kræfter med sandslotsbyggeriet på den gode badestrand, der ligger ved Søndervig.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0141

DE
D.
sagde , Hamburg

Ein großzügig angelegtes Ferienhaus mit viel Platz für 6 Personen. Durch zwei Aufenthaltsbereiche kann jeder seinen Interessen ungestört nachgehen. Küche ist top eingerichtet mit hochwertigen Geräten. Weinkühlschrank ist ein Highlight.
Lage perfekt zum Meer.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes renoviertes Haus, ruhig gelegen mit kurzem Weg zum Strand. Einkauf und Aktivitäten sind auch zu Fuß gut zu erreichen. Die Nebenkosten sind Dank des Kamins, der gutisolierten Fenster und der Wärmepumpe sehr moderat.

bitte unbedingt die Schäden in der Auffahrt zum PKW Stellplatz ausbessern und die Seiten der Hecke in der Auffahrt etwas mehr schneiden, Dornen reichen leider bis in den schmalen verbleibenden Gehweg, wenn ein PKW abgestellt ist.

DE
D.
sagde , Porta Westfalica

Schöne Lage, kurzer Weg zum Strand,
Auch Sondervig "Ort" fußläufig gut zu erreichen.Teils nicht einsehbare Terrassen mit guten Gartenmöbeln um das Haus. Heller,offener,schöner
Wohn – Ess -Küchenbereich.
Gemütlicher Wintergarten.Haben uns mit unserem Hund sehr wohl gefühlt und kommen gerne wieder !!
Sind nun das 5.mal in Sondervig ,immer tolle Esmark Häuser gehabt.Dieses war perfekt für uns.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:131 / 1.500
Renoveret / Byggeår:2011 / 1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...