Dejligt feriehus tæt på Vesterhavet til 4 personer

3.5
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 226, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0144
4 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette hyggelige sommerhus på Nordsøferievej 226 har en helt særlig beliggenhed. Det ligger nemlig midt i det flade hedelandskab mellem Søndervig og Hvide Sande og bare 100 meter fra det brusende Vesterhav. Huset fremstår pænt og lyst og velholdt overalt og er et godt valg til alle de, der gerne vil bo og holde ferie i et naturskønt område.

Dejligt feriehus til 4 personer på naturgrund

Det 88 m2 store feriehus har med sine 2 soverum plads til 4 personer. Begge soverum er lyse og pæne indrettede og med dobbeltsenge begge to. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen, så I kan være sammen, selvom I laver forskellige ting.

Huset har desuden en dejlig, afskærmet terrasse. Her kan I nyden feriens ro, mens I nyder en kølig drink på terrassen eller en dejlig kop kaffe. Eller hvad med at tilberede aftenens middag her? 

Oplev Hvide Sande og Søndervig

Mange elsker sol, sommer og strand. Derfor er området ved Søndervig og Hvide Sande perfekt til en ferie, hvor i kan . Her kan I hygge, lege, få sand mellem tæerne og røre kroppen.

Der er gode naturstier, som inviterer til lange vandreture, og har du cyklen med, er der også gode cykelstier, der fører dig gennem det smukke landskab. Området byder selvfølgelig også på shopping, gode spisesteder og spændende aktiviteter for alle aldre. 

Tæt på somerhuset finder I også en 18 hullers golfbane. 

Det siger vores gæster om sommerhuset i0144

D.
sagde , Danmark

Ældre charmerende hus med skønne terrasser og gode udendørs møblerSoverum:2
Bolig-/Grundareal:88 / 1.200
Byggeår:1972

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (50 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, trælaminat i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...