Dejligt feriehus med masser af aktiviteter for børnene

3.5
icon
icon
icon
icon

Hjelmevej 17, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0147
6 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus

Dette flotte sommerhus ligger på Hjelmevej ved Søndervig. Huset er til 6 personer og ligger på en dejlig plænegrund, omkranset af høje træer og buske. Huset er et perfekt valg til børnefamilien, der ønsker et hus med masser af aktiviter for børnene.

Dejlig, stor have afskærmet af træer

Den store, grønne plæne ved feriehuset er perfekt til boldspil og leg. Mens børnene leger, kan du sidde ugeneret på terrassen og slappe af – måske med en god bog eller en kop varm kaffe. Vesterhavet ligger bare 900 meter fra huset. Her kan I bade, soppe, bygge sandslotte og gå dejlige, lange ture.

God indretning med spabad, sauna og aktiviteter for børnene

Husets køkken ligger i åben forbindelse med en dejlig stue og spiseplads. De træbeklædte vægge og lyse lofter skaber en indbydende atmosfære i huset, som passer perfekt til et feriehus. Huset har desuden både sauna og spabad og en stor havestue, som er perfekt på dage, hvor vejret ikke tillader, at I sidder ude. Fra udestuen har I adgang til et stort aktivitetsrum med bordtennisbord. Et perfekt rum, hvor familiens børn kan slå sig løs, mens I slapper af og nyder ferien.

Oplev havnebyen Hvide Sande

Havnebyen Hvide Sande ligger bare 10 km fra huset. Her finder I et spændende og varieret udvalg af butikker og aktiviteter for både børn og voksne. Uanset om I er til fart eller afslapning.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:120 / 1.200
Renoveret / Byggeår:1994 / 1974

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Bordtennis, klinker trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...