Moderne ferielejlighed midt i Søndervig

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Badevej 5 lejlighed 1 tv., Søndervig

- Sommerhusnr.: i0151
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Denne flotte luksus-ferielejlighed ligger på Badevej midt i Søndervig. Ferielejligheden er moderne indrettet og har en flot terrasse med en dejlig udsigt over badebyen. Et perfekt valg til par eller en familie, der ønsker at bo centralt og stadigvæk tæt på vandet og en god badestrand.

Ferielejlighed midt i Søndervig og tæt på stranden

Lejligheden har en god, central beliggenhed i Søndervig bymidte og bare 200 meter fra én af Danmarks bedste badestrande. På den måde er alle Søndervigs muligheder bare nogle få skridt væk. Her finder I et stort udvalg af lækre spisesteder, spændende shoppingmuligheder og masser af aktiviteter for store og små.

Moderne indretning med fokus på kvalitet

Det flotte og veludstyrede køkken ligger i åben forbindelse med stuen, som er moderne indrettet med gode møbler og højt til loftet. Den lette, stringente indretning og det flotte lysindfald giver en dejlig atmosfære i rummet. Perfekt til hyggelige middage med god vin eller afslapning i sofaen. Fra stuen er der adgang til en dejlig hems med en god udsigt over alrummet. Hemsen er perfekt som en hule til børnene eller som ekstra soveplads.

 

* Der er parkeringsplads til lejligheden.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0151

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben diese Ferienwohnung mitten in Sondervig für diese Jahreszeit bewusst gewählt um kurze Wege zum Strand, Supermarkt, Bäcker und Geschäften zu haben.

DK
D.
sagde , Danmark

Meget tilfreds med lejligheden på alle måder. Huset var MEGET varmt. Tror det er svært at ændre, da det nok er byggematerialerne.

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Wohnung ist hell und modern eingerichtet.
Mann hat alles was man braucht.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:96 / 225
Byggeår:2012

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv med gulvarme i stue, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...