Moderne ferielejlighed midt i Søndervig

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
Badevej 5 , Søndervig - Søg på husnr. i0151
Gæsterne siger: icon icon

Denne flotte luksus-ferielejlighed ligger på Badevej midt i Søndervig. Ferielejligheden er moderne indrettet og har en flot terrasse med en dejlig udsigt over badebyen. Et perfekt valg til par eller en familie, der ønsker at bo centralt og stadigvæk tæt på vandet og en god badestrand.

Ferielejlighed midt i Søndervig og tæt på stranden

Lejligheden har en god, central beliggenhed i Søndervig bymidte og bare 200 meter fra én af Danmarks bedste badestrande. På den måde er alle Søndervigs muligheder bare nogle få skridt væk. Her finder I et stort udvalg af lækre spisesteder, spændende shoppingmuligheder og masser af aktiviteter for store og små.

Moderne indretning med fokus på kvalitet

Det flotte og veludstyrede køkken ligger i åben forbindelse med stuen, som er moderne indrettet med gode møbler og højt til loftet. Den lette, stringente indretning og det flotte lysindfald giver en dejlig atmosfære i rummet. Perfekt til hyggelige middage med god vin eller afslapning i sofaen. Fra stuen er der adgang til en dejlig hems med en god udsigt over alrummet. Hemsen er perfekt som en hule til børnene eller som ekstra soveplads.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0151

D.
sagde , Ansager

Smuk og velholdt lejlighed midt centrum af Søndervig. Svarede helt til vores forventninger og til de billeder vi havde ses på hjemmesiden.
Flot og lækkert møbleret køkken/stue med alt det vi skulle bruge af udstyr. Dejlige senge med ny vasket dyner og puder.
En lejlighed vi sagtes kunne finde på at leje igen og igen.

D.
sagde , Danmark

Dejlig lejlighed hvor man føler sig velkommen så snart man træder ind af døren. Indretningen et helt i top.Meget lille gåtur til en dejlig strand.
Shopping og restauranter lige udenfor døren.

D.
sagde , Horsens

Dejlig lejlighed, vi har booket den igen ( tredie gang ) tæt på det hele og alligevel ugeneret, perfekt til 4 voksne og en lille hund.
Spis for alt i verden på hotel Strandkroen, de laver fantastisk mad, og de er nabo til lejligheden

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:96 / 225
Byggeår:2012

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, trægulv og med gulvarme i stue, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...