Godt feriehus ved Vesterhavet

3.5
icon
icon
icon
icon

Nordlysvej 13, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0156
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
1800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Leder du efter et godt feriehus til 6 personer ved Vesterhavet, så er feriehuset på Nordlysvej ved Søndervig måske noget for dig. Huset har en skøn beliggenhed midt mellem de to, dejlige feriebyer Hvide Sande og Søndervig. (Fra 2022 udlejes huset kun til 6 personer)

Skønt feriehus i rolige omgivelser

Feriehuset ligger på Nordlysvej i et dejligt, roligt feriehusområde. Selve feriehuset er placeret på en flot naturgrund, som børnene kan boltre sig på fra morgen til aften. Du kommer derfor til at bo midt i et område, som har utroligt meget at byde på hele året rundt. Bare 300 meter fra huset ligger Vesterhavet, som med sit brusende vand og dejlige sandstrand er et besøg værd. Her kan I bygge sandslottte og bade, når solen skinner – eller gå lange ture og mærke den friske vind i håret.

Ønsker I at mærke livet i byen, så ligger både Søndervig og Hvide Sande i kort kørselsafstand fra huset. Her er der et væld af aktiviteter for både børn og voksne.

Godt indrettet feriehus

Husets køkken ligger i åben forbindelse med en dejlig spise- og opholdsstue. Det betyder, at familien er samlet, selvom I måske laver forskellige ting. Fra stuen er der desuden en utrolig flot udsigt over det flotte klitlandskab, som breder sig udenfor. Det gør, at naturen inviteres indenfor – også på dage, hvor vejret ikke indbyder til afslapning på den dejlige terrasse.

Efter en lang dag ude i den friske luft, kan I få varmen tilbage i kroppen med en tur i saunaen eller måske slappe af foran brændeovnen med en kop varm kaffe – en perfekt måde at slutte en dejlig feriedag.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0156

DE
D.
sagde , Deutschland

Toll gelegenes, gut ausgestattetes Ferienhaus in direkter Strandnähe.

DE
D.
sagde , Deutschland

Helles, warmes und gemütliches Ferienhaus in unmittelbarer Strandnähe. Ausgestattet für gutes Wetter mit umlaufender Terrasse und Grill, oder schlechtes Wetter mit Sauna, Kamin und Tisch-Kicker. Sehr gute Basis für Ausflüge und zum Entspannen aufgrund der Lage etwas außerhalb.

DE
D.
sagde , Deutschland

Geräumiges Haus mit viel Platz,genügend Sitzmöglichkeiten sowie tollem Außenbereich.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:114 / 3.000
Byggeår:2002

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...