Bo ved Vesterhavet i et charmerende sommerhus

4
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 390, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0167
6 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette charmerende feriehus er for dig, som gerne vil holde ferie i rolige og smukke omgivelser ved Vesterhavet. Huset ligger på Nordsøvej i kort afstand fra feriebyen Søndervig og bare 350 meter fra vand og strand. Huset har 3 soverum og er ideelt til familien med børn.

Ren afslapning i et charmerende sommerhus ved Vesterhavet

Drømmer du om at holde ferie i et dejligt feriehus i gåafstand til vandet? Så er dette feriehus måske noget for dig. Huset ligger i et dejligt, roligt område, der byder på både smuk natur og mange spændende aktiviteter for hele familien. Her kan du nyde den smukke natur, solen og den salte luft. Eller tage på tur til Søndervig eller Hvide Sande.

Et helle i sommerlandskabet

Det 88 m2 store sommerhus falder med sit stråtækte tag godt i med klitlandskabet og den fine natur. Og takket være en masser af hvid maling, er 80er A-huset forvandlet til en dejlig, lys ferieperle, som danner en god ramme om en skøn ferie. Huset er indrettet med 3 gode soverum og et stort, flot køkken i åben forbindelse med stuen, som er husets hjerte. De sprossede vinduer skaber en hyggelig stemning i rummet samtidig med, at de lukker en masse lys ind i stuen. Her kan I rigtig slappe af og føle jer hjemme. Huset har desuden varmepumpe som sørger for et behageligt indeklima. 

Nyd stilheden

Fra husets stue er der udgang til en dejlig overdækket terrasse. Her kan I sidde uforstyrret i de gode havemøbler og nyde sommersolen og ferien. Huset ligger desuden på en fin plænegrund, som er helt oplagt til leg eller boldspil for børnene.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0167

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Haus. Haben uns wohlgefühlt

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr ansprechendes, geschmackvolles Ferienhaus!
Die Lage ist ideal so dicht am Strand und nahe am Zentrum.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir würden es wieder buchen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:88 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2021 / 1985

Køkken:

Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...