Feriehus til 2 personer i Søndervig tæt på havet

3
icon
icon
icon

Sletten 7, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0171
2 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
250 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Midt i den populære ferieby Søndervig finder du dette lille feriehus til 2 personer. Huset ligger på en lille grund, omkranset af buske og træer og bare 250 meter fra det brusende Vesterhav. Huset egner sig godt til parret, der gerne vil bo centralt, hyggeligt og tæt på naturen.

Dejlig ferie for 2 personer tæt på havet

Det lille træferiehus ligger centralt placeret i Søndervig by, men fordi sommerhuset er omkranset af buske og træer, er I afskærmet fra de omkringliggende huse. Feriehuset er indbegrebet af dansk sommerhusferie. Her er der plads til afslapning for 2.

Selvom sommerhuset er 40 m2 stort, er der hvad I har brug for. Det unikke køkken ligger i åben forbindelse med stuen, og det store vinduesparti, som vender ud mod terrassen sørger for, at der hele tiden kommer masser af lys ind i stuen. Feriehuset fremstår fint med personlig indretning.

Feriehuset har naturligvis også en dejlig terrasse med havemøbler, liggestole og grill. Her kan I nyde en dejlig frokost eller slappe af på langs i skyggen fra halvtaget.

Søndervig – porten til Vesterhavet

Søndervig er én af de mest populære badebyer ved Vesterhavet. Den lille, charmerende by har en skøn beliggenhed helt ud til vandet, tæt på fjorden og midt i det bølgende klitlandskab. Udover et væld af oplevelser i naturen byder Søndervig også på mange spændende butikker, gode spisesteder og kulturelle seværdigheder.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0171

DE
D.
sagde , Deutschland

Niedliches Ferienhaus, in dem man sich zu zweit wohl fühlen muss. Ein kleines Grundstück drumherum, mit verschiedenen Sitzmöglichkeiten, wo man auch Ruhe finden kann.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein kleines, gemütliches Haus. Mit viel Liebe zum Detail eingerichtet. Für meinen Geschmack etwas zu viel Deko, Kunstblumen.
Sehr gut gefallen hat mir die bodentiefe, große Fensterfront über Eck mit 2 m breiter Schiebetür.
So war man auch drinnen immer ein bisschen draußen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein kleines, sehr gemütliches Ferienhaus – perfekt für 2 Personen. Die Lage ist traumhaft, sehr zentral und trotzdem ruhig und wunderschön in der Dünenlandschaft gelegen. Strand, Supermarkt, Bäcker und Restaurants/Kneipen sind in wenigen Minuten fußläufig erreichbar.
Waschmaschine und Geschirrspülmaschine sind nicht vorhanden (es wäre kein Platz dafür). Das ist aber ok, man hat alles was man braucht. Das Haus hat vielleicht nicht den neuesten Standard, aber dafür sehr viel Charme!
Der Außenbereich mit verschiedenen Sitz- und Liegemöglichkeiten ist sehr ansprechend und von der Fläche her recht großzügig.
Wir waren nun schon zum zweiten Mal in diesem Haus und haben es sehr ins Herz geschlossen!

Se flere anmeldelser


Soverum:1
Bolig-/Grundareal:40 / 400
Renoveret / Byggeår:2003 / 1977

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (30 L).

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Enkeltsenge

Øvrige:

Trægulv i stue, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...