Ferieidyl til 2 personer i Søndervig tæt på havet

3
icon
icon
icon
Sletten 7, Søndervig - Søg på husnr. i0171
Gæsterne siger: icon icon

Midt i den populære ferieby Søndervig finder du dette idylliske feriehus til 2 personer. Huset ligger på en fin lille grund, omkranset af buske og træer og bare 250 meter fra det brusende Vesterhav. Huset er perfekt til parret, der gerne vil bo centralt, hyggeligt og tæt på naturen.

Idylisk ferie for 2 personer tæt på havet

Det hyggelige træhus ligger centralt placeret i Søndervig by, men fordi huset er omkranset af buske og træer, er du afskærmet fra de omkringliggende huse. Huset er indbegrebet af dansk sommerhusferie. Her er der masser af charme og plads til afslapning for 2.

Selvom huset bare er 40 m2 stort, er her alt, hvad I har brug for. Det pæne og veludstyrede køkkken ligger i åben forbindelse med stuen. Og det store vinduesparti, som vender ud mod terrassen, søger for, at der hele tiden lukkes masser af lys ind i stuen. Alt fremstår pænt og velholdt, og der er gjort meget ud af at skabe en dejlig, personlig stemning i indretningen.

Huset har naturligvis også en dejlig terrasse med havemøbler, liggestole og grill. Her kan I nyde en dejlig frokost eller slappe af på langs under i skyggen fra halvtaget.

Søndervig – porten til Vesterhavet

Søndervig er én af de mest populære badebyer ved Vesterhavet. Den lille, charmerende by har en skøn beliggenhed helt ud til vandet, tæt på fjorden og midt i det bølgende klitlandskab. Udover et væld af oplevelser i naturen byder Søndervig også på mange spændende butikker, gode spisesteder og kulturelle seværdigheder.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0171

D.
sagde , Danmark

Godt ferie husSoverum:1
Bolig-/Grundareal:40 / 400
Renoveret / Byggeår:2003 / 1977

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (30 L).

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Enkeltsenge

Øvrige:

Trægulv i stue, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...