Ferieidyl til 2 personer i Søndervig tæt på havet

3
icon
icon
icon

Sletten 7, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0171
2 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
250 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Midt i den populære ferieby Søndervig finder du dette idylliske feriehus til 2 personer. Huset ligger på en fin lille grund, omkranset af buske og træer og bare 250 meter fra det brusende Vesterhav. Huset er perfekt til parret, der gerne vil bo centralt, hyggeligt og tæt på naturen.

Idylisk ferie for 2 personer tæt på havet

Det hyggelige træhus ligger centralt placeret i Søndervig by, men fordi huset er omkranset af buske og træer, er du afskærmet fra de omkringliggende huse. Huset er indbegrebet af dansk sommerhusferie. Her er der masser af charme og plads til afslapning for 2.

Selvom huset bare er 40 m2 stort, er her alt, hvad I har brug for. Det pæne og veludstyrede køkkken ligger i åben forbindelse med stuen. Og det store vinduesparti, som vender ud mod terrassen, søger for, at der hele tiden lukkes masser af lys ind i stuen. Alt fremstår pænt og velholdt, og der er gjort meget ud af at skabe en dejlig, personlig stemning i indretningen.

Huset har naturligvis også en dejlig terrasse med havemøbler, liggestole og grill. Her kan I nyde en dejlig frokost eller slappe af på langs under i skyggen fra halvtaget.

Søndervig – porten til Vesterhavet

Søndervig er én af de mest populære badebyer ved Vesterhavet. Den lille, charmerende by har en skøn beliggenhed helt ud til vandet, tæt på fjorden og midt i det bølgende klitlandskab. Udover et væld af oplevelser i naturen byder Søndervig også på mange spændende butikker, gode spisesteder og kulturelle seværdigheder.Soverum:1
Bolig-/Grundareal:40 / 400
Renoveret / Byggeår:2003 / 1977

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (30 L).

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Enkeltsenge

Øvrige:

Trægulv i stue, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...