Dejligt feriehus til 6 personer med spa og sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

Holdvej 29, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0176
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Dette dejlige feriehus på Holdvej 29 i Søndervig med plads til 6 personer er det oplagte valg til en større børnefamilie eller en vennegruppe, som ønsker at bo tæt på Vesterhavet og i kort afstand til indkøb og aktiviteter; herfra er der nemlig kun 300 meter til Vesterhavet og 800 meter til nærmeste indkøb. I sommerhuset har I rig mulighed for at få slappet af, for her er både en lækker spa og en skøn sauna. Har I en hund, er den også hjerteligt velkommen til at komme med på ferie i sommerhuset.

Lys og pæn indretning – badeværelse med spa og sauna

Sommerhuset på Holdvej 29 er indrettet lyst og pænt og med gode møbler. I alrummet, der forener stue, køkken og spisestue, er der masser af plads og rum til at være sammen. Måske om et sjovt spil, en lækker frokost eller en god film; I kan streame jeres favoritfilm via Chomecasten. Brændeovnen i alrummet sørger for at fuldende feriestemningen med sin varme og knitren i baggrunden.

I sommerhuset er der 3 gode soveværelser samt 2 badeværelser. På det ene af sommerhusets badeværelser er der både spa og sauna, hvor I virkelig kan få slappet af og komme ned i gear; både børn og voksne vil elske en tur i spa og sauna efter en lang dag ude i den friske luft. Begge badeværelser har desuden gulvvarme.

Ferie handler om at slippe hverdagens pligter. Derfor har feriehuset selvfølgelig både vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine, så jeres ferie bliver så nem som mulig, og I slipper for at bruge en masse af jeres kostbare ferietid på huslige pligter.

Stor, åben terrasse

Udendørs har I en stor, åben terrasse, som er det helt perfekte sted at tilbringe feriens solrige dage. Både havemøbler og liggestole står klar til jer, så I virkelig kan nyde en dejlig dag i solen på terrassen. Mens I slapper af og nyder ferien på terrassen, kan børnene lege i haven, hvor der er både sandkasse og gyngestativ til dem.

Det er også oplagt at tilbringe de lune sommeraftener på terrassen, hvor I kan tænde op i grillen og nyde en lækker middag med gode bøffer, mens I kan høre lyden af brændingen i baggrunden.

Oplev badebyen Søndervig

Sommerhuset ligger på Holdvej 29 lige nord for Søndervig i et dejligt, roligt feriehusområde. Området har utroligt meget at byde på hele året rundt, hvor I blandt andet kan gå lange ture i den friske natur. I kan også tage en tur til stranden og Vesterhavet, der ligger kun 300 meter fra sommerhuset, hvor I kan bade eller gå ture.

I kan også tage ind til centrum af Søndervig, der heller ikke ligger langt fra sommerhuset. Søndervig byder på mange spændende butikker, et væld af aktiviteter for store og små og selvfølgelig en masse gode spisesteder, som I kan besøge, når sulten melder sig.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.200
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, klinker i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...