Dejligt 6-personers feriehus med spa og sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

Holdvej 29, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0176
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus

Dette dejlige feriehus er for dig, som gerne vil bo i et godt feriehus til 6 personer med god plads. Huset har i alt 3 soverum, der fordeler sig med 1 dobbeltseng og 3 etagesenge. Et godt valg for en større børnefamilie, som ønsker at bo ved Vesterhavet og i kort afstand til indkøb og aktiviteter.

Feriehus til 6 personer med mange muligheder

Huset er indrettet lyst og pænt og med gode møbler. Her er der masser af plads og rum til at være sammen. Måske om et spil eller en god frokost. Huset har to badeværelser, hvoraf det ene er med både spabad og sauna, som både børn og voksne vil elske at hoppe i efter en lang dag ude i den friske luft. Ferie handler om at slippe hverdagens pligter. Derfor har huset selvfølglig både vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine, så din ferie bliver så nem som mulig.

Oplev badebyen Søndervig

Huset ligger på Holdvej lige nord for Søndervig i et dejligt, roligt feriehusområde. Området har utroligt meget at byde på hele året rundt. Her kan I gå lange ture i den friske natur, bade ved stranden eller tage på tur til Søndervig, som ligger bare nogle få minutters kørsel fra huset. Byen byder på mange spændende butikker, et væld af aktiviteter for store og små og selvfølgelig en masse gode spisesteder.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.200
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, klinker i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...