Stilfuldt sommerhus i Søndervig kun 150 meter fra stranden

4
icon
icon
icon
icon

Sletten 29, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0177
4 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Dette flotte og meget stilrene sommerhus finder du på Sletten 29, midt i den populære badeby Søndervig. Sommeruset ligger kun 150 meter fra én af Danmarks bedste badestrande og fem minutters gang fra Søndervigs centrum, som er fyldt med aktiviteter. I 2021 har ferieboligen fået et lækkert løft indvendigt. Her kan I holde ferie med op til 4 personer – helt ideelt for børnefamilien eller to par, der gerne vil holde ferie tæt ved Vesterhavet.

Stilfuldt, renoveret sommerhus til 4 personer

Sommerhuset har i 2021 gennemgået en renovering og fremstår stilfuldt og indbydende. Indretningen har et enkelt udtryk med flotte møbler i nordisk stil, der giver varme og personlighed til de lyse rum. Sommerhuset rummer plads til 4 personer fordelt på 2 gode soverum med dobbeltsenge.

Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen. Det skaber et stort rum, hvor der er plads til at være sammen – også selvom I laver forskellige ting. Her kan I sidde foran brændeovnene på en kold vinterdag eller samles omkring spisebordet til en lækker middag med god vin.

Nyd sommeren på terrassen

På varme sommerdage fungerer feriehusets to terrasser som en forlængelse af stuen. Herude er du hele tiden i kontakt med livet indenfor gennem terrassedørene. Det sortmalede træhus og de lyse belægningssten falder godt i med den omkringliggende natur og skaber en dejlig rolig atmosfære på terrassen. Her finder I naturligvis havemøbler, liggestole og grill, så I kan nyde udelivet og den friske, salte luft.

Bo med Vesterhavet og Søndervigs ferieby lige uden for døren

Stranden og havet ligger kun et stenkast fra sommerhuset. Der er derfor ikke langt til en dukkert i havet eller en gåtur på stranden. Sommerhuset er samtidig centralt placeret i Søndervig, og I kommer derfor til at bo i et dejligt område, som har utroligt meget at byde på uanset alder og årstid. Her finder I gode spisesteder, spændende butikker og mange aktiviteter.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0177

DK
D.
sagde , Danmark

Lille hyggelig sommerhus. Fin plads til 4 personer.

DE
D.
sagde , Deutschland

Nettes, kleines Ferienhaus in perfekter Lage. Sehr nah zum Strand, ohne Durchgangsverkehr der Badegäste und auch sehr kurz zum Stadtzentrum und den Geschäften.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schön eingerichtetes Ferienhaus mit allem, was man braucht. Sehr wenige Schritte zum Meer und zum Supermarkt. Viele Sitzgelegenheiten draußen auf drei Terrassen.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:65 / 650
Renoveret / Byggeår:2021 / 1972

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...