Stilrent sommerhus til 4 personer tæt ved Vesterhavet

4
icon
icon
icon
icon
Sletten 29, Søndervig - Søg på husnr. i0177
Gæsterne siger: icon icon

Dette flotte og meget stilrene sommerhus finder du på Sletten, midt i den populære badeby Søndervig. Huset ligger bare 150 meter fra én af Danmarks bedste badestrande og i et område fyldt med aktiviteter. Huset er ideelt for børnefamilien eller to par, der gerne vil holde ferie tæt ved Vesterhavet.

Flot og stilrent feriehus

Sommerhuset er indrettet med flotte møbler, der understreger husets enkelthed, men som samtidig giver varme og personlighed til de lyse rum. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen. Det skaber et stort rum, hvor der er plads til at være sammen – også selvom I laver forskellige ting. Her kan I sidde foran brændeovnene på en kold vinterdag eller samles omkring spisebordet til en lækker middag med god vin.

Nyd sommeren på terrassen

På varme sommerdage er husets to terrasser som en forlængelse af stuen. Herude er du hele tiden i kontakt med livet indenfor gennem terrassedørene. Det sortmalede træhus og de lyse belægningssten falder godt i med den omkringliggende natur og skaber en dejlig rolig atmosfære på terrassen. Her finder I naturligvis havemøbler, liggestole og grill, så I kan nyde udelivet og den friske, salte luft.

Tæt på Vesterhavet, strand og by

Stranden og havet ligger kun et stenkast fra sommerhuset. Der er derfor ikke langt til en dukkert i havet eller en gåtur på stranden. Huset er samtidig centralt placeret i Søndervig, og I kommer derfor til at bo i et dejligt område, som har utroligt meget at byde på uanset alder og årstid. Her finder I gode spisesteder, spændende butikker og mange aktiviteter.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0177

D.
sagde , Danmark

Dejligt feriehus – badeværelset

D.
sagde , Danmark

Vi har prioriteret afstand til strand og indkøbsmuligheder højt.

D.
sagde , Solrød Strand

Super sommerhus i 3. klitrække og alligevel tæt på indkøb og oplevelser.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:65 / 650
Renoveret / Byggeår:2013 / 1972

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (80 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...