Dejligt, stort poolhus med plads til 10 personer

4
icon
icon
icon
icon
Wolle Friks Vej 25, Søndervig - Søg på husnr. i0205
Gæsterne siger: icon icon

Er I en stor gruppe, der skal holde ferie sammen, og vil I gerne være sikret underholdning til børnene uanset vejret udenfor? Så er sommerhuset her lige noget for jer. Huset har nemlig en dejlig stor pool, som I kan bruge fra morgen til aften. Og også når det regner.

Ferie ved Vesterhavet

Det 198 m2 store poolhus er godt indrettet med fire, lyse soveerum og et dejligt, veludstyret køkken, hvor der plads til at samles om madlavningen. Køkkenet ligger i åben forbindelse med spise- og opholdsrum, som er smagfuldt indrettet med bløde møbler og et godt stort spisebord. Her er der plads til at være sammen om en god middag, et spil eller hygge i stuen. Fra stuen er der adgang til husets terrasse, som selvfølgelig har havemøbler, liggestole og grill. Terrassen er afskærmet og perfekt til hyggelige middage i det fri.

Stort poolhus med timevis af underholdning

Børn elsker vand. Uanset om det er ved stranden eller i en pool. De kan bruge timevis på at plaske rundt i vandet. Med dette feriehus er I ikke afhængige af, at vejret skal være godt. Huset har nemlig sin helt egen 18 m2 store pool, som I kan bruge fra morgen til aften. Og er det ikke nok, så byder huset også på både spabad og sauna. Huset har derfor noget for enhver smag og alder.

Huset ligger samtidig i et område, som er fuld af oplevelser for hele familien. Både i naturen og i de omkringliggende byer som Søndervig og Hvide Sande.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0205

D.
sagde , Kibæk

Meget rummeligt sommerhus. Hyggelig køkken/stue, Fedt poolområde og lækker ny træ terrasse.
Masser af godt udstyr, tv mv.

D.
sagde , Sorø

Meget tilfredstillende
Super vi valgte med pool
Til stor glæde for os alleSoverum:4
Bolig-/Grundareal:198 / 2.200
Renoveret / Byggeår:2015 / 1990

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat og trægulv i soveværelse, varmepumpe, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...