Dejligt, stort poolhus med plads til 10 personer

3.5
icon
icon
icon
icon
5698
Wolle Friks Vej 25, Søndervig - Søg på husnr. i0205
Gæsterne siger: icon icon

Er I en stor gruppe, der skal holde ferie sammen, og vil I gerne være sikret underholdning til børnene uanset vejret udenfor? Så er sommerhuset her lige noget for jer. Huset har nemlig en dejlig stor pool, som I kan bruge fra morgen til aften. Og også når det regner.

Ferie ved Vesterhavet

Det 198 m2 store poolhus er godt indrettet med fire, lyse soveerum og et dejligt, veludstyret køkken, hvor der plads til at samles om madlavningen. Køkkenet ligger i åben forbindelse med spise- og opholdsrum, som er smagfuldt indrettet med bløde møbler og et godt stort spisebord. Her er der plads til at være sammen om en god middag, et spil eller hygge i stuen. Fra stuen er der adgang til husets terrasse, som selvfølgelig har havemøbler, liggestole og grill. Terrassen er afskærmet og perfekt til hyggelige middage i det fri.

Stort poolhus med timevis af underholdning

Børn elsker vand. Uanset om det er ved stranden eller i en pool. De kan bruge timevis på at plaske rundt i vandet. Med dette feriehus er I ikke afhængige af, at vejret skal være godt. Huset har nemlig sin helt egen 18 m2 store pool, som I kan bruge fra morgen til aften. Og er det ikke nok, så byder huset også på både spabad og sauna. Huset har derfor noget for enhver smag og alder.

Huset ligger samtidig i et område, som er fuld af oplevelser for hele familien. Både i naturen og i de omkringliggende byer som Søndervig og Hvide Sande.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0205

D.
sagde , Ry

Da vi som regel kun lejer pool-huse grundet vores 3 børn, Kan jeg kun varmt anbefale dette pool-hus.
God plads samt fin opdeling af huset – så der kan være liv og glade dage i den ene ende af huset, samt ro og fred i den anden ende.Dejligt tæt på det hele –
Strand
Stier til gåture – cykelture
Indkøbs muligheder
ShoppingSoverum:4
Bolig-/Grundareal:198 / 2.200
Renoveret / Byggeår:2015 / 1990

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat og trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, gynge.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...