Dejligt, røgfrit sommerhus ved Vesterhavet

3.5
icon
icon
icon
icon

Hafavej 42, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0240
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Dette dejlige, røgfrie sommerhus ved Vesterhavet er et godt valg for dig, som gerne vil bo i gåafstand til vandet. Huset fremstår både lyst og indbydende overalt og indbyder til hyggestunder i selskab med familien eller gode venner.

Dejlig ferie i et røgfrit sommerhus ved Vesterhavet

Det 73 m2 store sommerhus ligger på Hafavej lige nord for Søndervig. Det attraktive ferieområde er kendetegnet ved flot natur og rolige omgivelser. Det hyggelige feriehus er fra 1965, hvilket tilfører huset en charme og autencitet, som du ikke ser i et nyt hus. Samtidig er indretningen gjort tidssvarende og let med hvide lofter og vægge og pæne møbler. Huset har i alt tre soverum, som alle er med dobbeltseng. Huset kan derfor bruges af par, der holder ferie sammen eller en større børnefamilie.

Nyd vinterdagene i udestuen

Sommerhuset er egnet til ferie hele året rundt. Når sneen dækker landskabet udenfor, kan I sidde i den dejlige udestue og nyde udsigten. Om sommeren er det selvfølgelig helt oplagt at åbne dørene og sætte sig på den afskærmede terrasse. Her finder I naturligvis havemøbler, grill og liggestole.

Søndervig – et udflugtsmål i sig selv

Bare nogle få hundrede meter fra sommerhuset ligger Søndervig by, der i mange år har været i en pulserende ferieby med et stort og varieret udvalg af butikker, caféer, restauranter, kunsthåndværk og aktiviteter for hele familien. Her finder du samtidig én af de bedste danske badestrande. Søndervig har derfor alt det, en rigtig ferieby skal have.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0240

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr netter Service und ganz liebes Personal., weiter so , hier kommt man nach Hause ❤️

DK
D.
sagde , Danmark

Hyggeligt og intimt. Har det man har brug for og ikke så meget mere, men det er fint.
Dejligt udendørsmiljø med terasse mm

DE
D.
sagde , Pattensen

Es war eigentlich wie immer toll.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:73 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2013 / 1965

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...