Dejligt sommerhus med høj komfort til 6 personer

4
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 117, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0246
6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Nordsøvej ligger lige syd for Søndervig. Området er meget attraktivt hele året rundt på grund af sin placering tæt ved Søndervig og i rolige omgivelser. Sommerhuset her er ingen undtagelse. Det ligger i et naturskønt område bare 600 meter fra vandet og 700 meter fra indkøb.

For dig, der vil have et sommerhus med høj komfort

Feriehuset er et godt valg for familien, der ikke vil gå på kompromis med komfort og gode møbler. Feriehuset er af en høj standard og indrettet til at gøre din ferie så komfortabel som mulig. Her finder du derfor både vaskemaskine og tørretumbler samt gulvevarme på badeværelset. Indretningen i huset er lys og imødekommende og med gode, gedigne møbler. Det åbne køkken er praktisk indrettet. Her er der plads til at kreere god mad, som familien kan samles om omkring spisebordet.

Nyd de lange lyse sommeraftener på terrassen

Fra stuen er der direkte adgang til husets terrasse. Her har man med et fint stakit og gode møbler formået at skabe en herlig udeoase, som inviterer til afslapning på langs og hygge på lune sommeraftener i selskab med familien. Huset ligger på en flot naturgrund, let omkranset af buske og små træer. Så der er masser at gå på opdagelse i for børnene.

Oplev badebyens seværdigheder

Skal der ske lidt ekstra, så ligger sommerhuset ikke langt fra Søndervig. En afslappet ferieby, som har utroligt meget at byde på hele året rundt. Her kan du opleve den årlige Sandskulpturfestival, shopping, restauranter og mange andre, spændende aktiviteter.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0246

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes und durchdachtes Ferienhaus mit großzügigen Schlafzimmern. Es war alles picobello sauber bei unserer Ankunft. Eine schöne Aufteilung und sehr viel Platz überall hat uns begeistert. An der Küchenausstattung hat es an nichts gefehlt und was ich auch besonders gut fand: es waren in der Küche einige Schränke leer für die eigenen Vorräte etc. Das hatte ich bisher noch in keinem Haus und es ist doch so logisch, dass man seine eigenen Sachen irgendwo unterbringen muss. Also, alles in allem ein tolles Haus, in dem es an nichts fehlt. Wir würden es wahrscheinlich auch so jederzeit wieder buchen. Allerdings liegt es zu nah an Søndervig und für uns war es im Oktober viel zu voll auf den Wegen und am Strand. Aber das ist natürlich eine andere und persönliche Ansicht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Super ausgestattetes Haus, gemütlich eingerichtet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr praktisch gestaltet und super ausgestattet. Von hier aus kann man alles in Søndervig fußläufig erreichen. Wir kommen gerne wieder.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:119 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2010 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...