Dejligt feriehus til 8 personer mellem hav og fjord

3.5
icon
icon
icon
icon

Jakob Bondes Vej 4, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0250
8 pers.
Antal personer
950 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På Jakob Bondes Vej ved Søndervig finder du dette dejlige feriehus til 8 personer. Huset ligger i rolige omgivelser midt mellem hav og fjord. Det er godt indrettet med moderne komfort, og bare nogle få kilometer fra huset ligger Søndervig, som har meget at byde på for hele familien.

Feriehus til 8 personer i fredfyldte omgivelser

Jakob Bondes Vej ved Søndervig er et roligt feriehusområde, som forgrener sig ud til små sideveje i et flot, fladt terræn med lyng, hede og træer. Dette dejlige sommerhus ligger på én af vejens første forgreninger. Huset ligger gemt bag krat og træer, og du får derfor en god, privat følelse i huset.

Fra husets terrasse har du en dejlig udsigt over området og landskabet. Oplagt til hyggelige grillaftener i godt selskab med venner og familie. Her finder du havemøbler, liggestole og grill. Og til familiens yngste er der både sandkasse og gynge.

Lys og indbydende indretning

Husets indretning er dejlig lys og indbydende. De spændende asymetriske vinkler i huset skaber en god rumfornemmelse, og samtidig sørger de mange vinduer for at lukke en masse lys og luft ind i rummene. Fra stuen har I udsigt til terrassen og det omkringliggende landskab, som inviteres ind i stuen med de store vinduespartier. Huset har desuden et dejligt spabad, som er perfekt at hoppe i efter en lang dage ude i den friske natur. Har kan I finde ro til både krop og sjæl.

Gå på oplevelse i området

Sommerhuset ligger ikke langt fra det brusende Vesterhav. De lune gryder mellem klittoppene er idelle til solbadning. Her er der masser af plads til leg og ikke langt til en frisk dukkert i Vesterhavet eller en gåtur langs vandet. I Søndervig finder du desuden et bredt udvalg af spisesteder, gode butikker og selvfølgelig mange sjove aktiviteter for familien.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0250

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist wunderschön gelegen, zwar hört man die Straße, aber das stört nicht. Man hat einen tollen Garten mit Hügeln umzäunt für sich. Toll für Hunde!
Herrlich lange Sonne! Den ganzen Tag geht die Sonne rum und man kann sie von der Terrasse aus verfolgen.
Zimmeraufteilung hat uns auch zugesagt! Großer Wohn-und Essbereich, dass man als Gruppe gemeinsam den Abend verbringen kann!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist hell und gut ausgestattet. Es bietet Raum für maximal 6 Personen.
Besonders die Außenanlage mit der Rasenfläche zwischen den angrenzenden begrasten Dünen ist optimal für kleine Kinder zum Spielen. Die Freiflächen sind optimal nach Süden ausgerichtet.

DK
D.
sagde , Danmark

Huset som helhed godt der var det der burde være og lidt til
Så kan kun sige det var et godt og dejligt hus
men der kunne godt være noget mere have areal da man ikke rigtig kan fortage sig noget i den smule have der er
Her tænker jeg på der var ikke plads til man evt kunne spille konge spil

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:95 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2006 / 1986

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...