Lyst feriehus til 4 personer kun 50 meter fra stranden

3.5
icon
icon
icon
icon

Hafavej 29, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6005
4 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Leder du efter et lille feriehus tæt på stranden, men stadig tæt på byen? Så er ferieboligen på Hafavej 29 lige noget for dig. Feriehuset ligger på en klitgrund kun 50 meter fra stranden og det brusende Vesterhav. En gåtur på stranden er kun et stenkast væk. Feriehuset tilbyder plads til op til 4 personer og jeres hund er også meget velkommen i feriehuset. Brændeovnen sørger for den typiske feriehusstemning, og efter en lang gåtur på stranden kan I igen skylle sandet af fødderne ved hjælp af den installerede udendørs bruser.

Lille, klassisk sommerhus med brændeovn

Når I træder ind i sommerhuset, mødes I af en lys opholdsstue med integreret køkken og spiseplads. Opholdsstuen er sommerhusets hjerte, hvor I kan være sammen og planlægge feriens aktiviteter. Køkkenet i sommerhuset er udstyret med et gaskomfur og en opvaskemaskine, så I ikke behøver at bekymre jer om opvasken. Brændeovnen i feriehuset sørger for hyggelig varme og en hyggelig feriehusstemning. Med en god bog og knitrende ild kan I virkelig gøre det behageligt for jer selv.

Feriehuset tilbyder plads til op til 4 personer, som kan fordele sig på de 3 soveværelser. Et af soveværelserne er udstyret med en dobbeltseng, mens de to andre soveværelser hver har en enkeltseng.

Klitgrund kun 50 meter fra stranden, med udendørs bruser.

Feriehuset på Hafavej 29 i Søndervig ligger på en klitgrund på ca. 1178 m2, hvor I er omgivet af marehalm. Terrassen løber rundt om hele feriehuset, så I har mulighed for at finde et læfyldt hjørne i alt slags vejr. Terrassen er udstyret med havemøbler, så I kan gøre det behageligt i solen og nyde vejret. Efter en lang gåtur på stranden kan I bruge den udendørs bruser til at skylle sandet af fødderne, så I ikke har det i feriehuset. Om aftenen kan I runde en begivenhedsrig dag af med et lækkert grillmåltid.

Feriehuset ligger kun 50 meter fra den kilometerlange sandstrand og det brusende Vesterhav. I har mulighed for at besøge det imponerende Vesterhav hver dag og for at gå lange ture med jeres hund. Hvis I mangler noget til grillen eller har brug for at få fyldt køleskabet op, kan I nå de nærmeste butikker, caféer og restauranter på ca. 900 meter. Med en ferie på Hafavej 29 kan I lade bilen stå hjemme i ferien og til fods komme langt omkring.

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:60 / 1.178
Renoveret / Byggeår:2014 / 1946

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...