Kvalitetshus i Søndervig med sauna og udespa

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Holdvej 3, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6014
8 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
4 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Lækkert kvalitetshus i Søndervig. Det er bygget i 2014 i gode materialer og med sauna og udespa. Huset ligger tæt på Vesterhavet og lige over for Holmsland Klit Golf. Her er der god plads til 6 personersr samt et par børn på hemsen. Den dejlige 140 m2 store terrasse er ideel til familien med børn og hund.

Et indbydende og godt indrettet kvalitetshus med sauna og udespa

I dette hus kan man nyde en ferie i et moderne sommerhus på Holmsland Klit. Huset er smagfuldt indrettet og fremstår særdeles lyst og indbydende. Gulvene er flotte og rengøringsvenlige, og der er 2 lækre badeværelser. Fra det store badeværelse med sauna er der en terrassedør ud til udespaen på terrassen. Huset er forsynet med flere fladskærms-TV, så både de voksne og børnene kan se det, de gerne vil.

Tæt på Søndervig og endnu tættere på Vesterhavet

Fra huset er der ikke langt til Søndervig centrum, og der er cykelsti langs vejen eller et godt stisystem i området. Vesterhavets brusen kan ofte høres fra terrassen, ligesom duften af det kan fornemmes; dette er virkeligt ferie, hvor hverdagens stress og jag forsvinder. Der er høje volde omkring huset, som beskytter godt for vejen og giver privatliv til familien i sommerhuset.

Et skønt hus til familien med børn og hund

Sommerhuset er ideelt til familien med børn og hund. Der er god plads, den lukkede terrasse skaber både privatliv og giver voksne tryghed. Der er en delvist overdækket terrasse, som også er delvist afskærmet. Er man til lystfiskeri, golf eller en aktiv ferie med løb og cykelture, er her gode muligheder inden for kort afstand.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6014

DE
D.
sagde , Deutschland

Praktisch gelegenes Ferienhaus- nicht weit zum Strand und trotz Nähe zur Straße kaum etwas vom Verkehr zu hören
Tolle Raumaufteilung und schöne Einrichtung
Wir haben uns sehr wohlgefühlt, fast wie Zuhause:) der Wirlpool war unser tägliches Highlight nach einem schönen Strandspaziergang. Auch unsere zwei Hunde haben sich sehr wohl gefühlt

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferienhaus mit praktischen Details, wie z.B. Wäschekörbe. Wirklich gemütliches Haus mit geschmackvollen Einrichtung. Perfekt wäre es, wenn es direkt an den Dünen oder weiter Richtung Meer liegen würde.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Haus mit viel Platz, großzügige Terrasse, die voll umzäunt ist. Hervorragend für Kinder und Hunde.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:111 / 1.205
Byggeår:2015

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...