Charmerende Feriehus med spa og brændeovn

3.5
icon
icon
icon
icon

Badevej 20 C4, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6015
4 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
250 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette charmerende feriehus på Badevej 20 C4 egner sig godt til et fælles ferieophold for en mindre familie eller et par. Spabadet er et hit både for store og små. Og på de koldere dage kan der tændes op i brændeovnen, hvor jeres firbenede ven, hunden, kan varme sig. ferielejligheden rummer med sine 90 m2 fin plads til 4 personer og 1 hund. Der er kun 250 meter ned til det brusende Vesterhav. 

Lys ferielejlighed med lukket terrasse

Ferielejligheden er en del af et flerfamiliehus med i alt 4 feriehuse. Hver har 2 etager og sin egen indgang samt en lukket terrasse. I stueetagen er der et køkken med opvaskemaskine, et badeværelse med tømmespa og en stue med både brændeovn, samt et spise- og TV-hjørne, hvor I kan hygge jer med brætspil og jeres yndlingsserie. De 2 soveværelser med hver deres dobbeltseng er på 1. sal.

På terrassen mod øst kan I grille eller bare nyde solen på liggestolene. Jeres hund er sikkert hurtig og får sig en ekstra godbid, hvis der falder et lille stykke pølse eller kød ned fra grillen.

Tæt på havet i centrum af Søndervig

Feriehuset på Badevej 20 C 4 ligger kun 250 meter fra havet og direkte i centrum af den hyggelig badeby Sondervig. Herfra er alt inden for gåafstand – hvad end I vil tage ud at spise, handle eller bare har lyst til en tur til stranden. Det vil også være en god afveksling for jeres hund at fange en ny og ukendt fært i den salte luft.

Mange aktivitetsmuligheder i Hvide Sande og Ringkøbing

Vil du se lidt andet end Søndervig, er Hvide Sande eller Ringkøbing et besøg værd. Ringkøbing er en hyggelig gammel købstad med mange butikker og restauranter og direkte ved Ringkobing Fjord – kun 15 minutters kørsel fra Søndervig.

Også i den gamle fiskerby Hvide Sande er der mange spisemuligheder og forretninger. Måske får I lyst til en sejltur, en fjordsafari eller en fisketur med fiskerbåden? Det er der rig mulighed for her. Mange lystfiskerhjerter slår ekstra hurtigt af spænding, når de ved sluserne i Hvide Sande kan fiske den ene sild op af vandet efter den anden.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6015

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches Haus mit Sauna – Wohlfühlen ist garantiert!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist praktisch und ansprechend eingerichtet. Geschirr und Besteck sind in ausreichendem Umfang vorhanden. Schön wäre die Ergänzung um eine Mikrowelle.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sauber, gemütlich, familienfreundlich, Neuwertige Ausstattung,wir haben uns sehr wohl gefühlt

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:90
Byggeår:2002

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (18 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...