Hyggeligt feriehus med brændeovn tæt på havet

3
icon
icon
icon

Jakob Bondes Vej 81, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6019
5 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På en skøn naturgrund tæt på havet ligger dette skønne feriehus med plads til 5 personer klar til jeres drømmeferie ved Vestkysten. Her er det perfekte sted for familien, to vennepar eller dig og din partner at komme ned i gear og tilbringe en dejlig tid sammen.

Lyst og dejligt sommerhus med brændeovn

Dette smukt indrettede sommerhus med brændeovn er både velegnet til en familieferie og en romantisk ferie for to. Huset ligger næsten helt i enden af Jakob Bondes Vej og dermed kun et stenkast fra havet og den dejlige strand, hvor I kan tilbringe mange dejlige timer sammen med lange gåture ved vandkanten. Hjemme i huset kan I slutte dagen af med at slappe af i den lyse men hyggelige stue, fyre op i brændeovnen og tage et spil kort eller nyde et godt glas vin, mens varmen buldrer derud af. Hvad mere kan man ønske sig?

Hyggelig og personlig indretning

Husets hvidmalede vægge og spær og smagfulde indretning, kombineret med det varme klinkegulv, giver en stemning, så I, som gæster, hurtigt vil føle jer godt tilpas. Huset er dermed udstyret med et splinternyt køkken, hvor i sammen kan lave mad. Stuen er, på grund af det store vinduesparti, meget lys og venlig. Udsigten til klitterne gør, at man også indenfor føler, at man er tæt på naturen. Store dobbeltsenge i 2 af husets soverum og en 140 cm bred seng i det 3. giver garanteret plads til en god nattesøvn efter en dag med masser af frisk havluft.

Skønne læterrasser

Så I til enhver tid kan nyde husets ugenerte beliggenhed midt i den skønne natur, er der flere terrasser rundt om huset. Når der rigtigt skal slappes af, er den 70m2 store sydvendte solterrasse et hit. Her er god plads til solvognene, og I ligger dejligt i læ af klitten med den fortryllende duft af hav, lyng og marehalm i næsen. Når dagen går på hæld, kan I tænde op i grillen og nyde lidt godt mad imens solen går ned bag klitterne og de første stjerne titter frem.

Nyd omgivelserne og naturen i Søndervig

Har du taget cyklen med hjemmefra, så er det oplagt at cykle igennem klitterne og området på naturstien, som fører fra Søndervig helt ned til Nymindegab. Fra huset kommer I hurtig til havet og stranden, som er en af Danmarks bedste strande, hvor I kan tage en dejlig lang gåtur med hunden.

Vil I gerne opleve noget, så kan I hos Beach Bowl blandt andet køre på segway, spille tennis og minigolf. Hvide Sande, en populær ferieby syd for Søndervig, er også et besøg værd. Hvide Sande har flere gode restauranter og shoppingmuligheder, og ønsker I mere action, finder I det også i Hvide Sande bl.a. hos “Kabelpark” hvor I kan teste jeres evner på vandski eller wakeboard.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6019

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr gemütlich und lädt ein zum verweilen. Für eine Familie mit 2 Kindern sehr gut. Nicht soweit vom Strand entfernt. Die Terrasse ist sehr gemütlich und durch die Dünen einsehbar.

DE
D.
sagde , Deutschland

Alt aber sauber und gemütlich

DE
D.
sagde , Lemgo

Ein schönes Ferienhaus mitten in den Dünen nicht weit vom Meer entfernt.
Schöne große Terrasse, schön abgeschirmt zu den Nachbarn durch Dünen.
Der Ofen gibt abends eine wohlige Wärme und bringt Gemütlichkeit.
Zu Fuß nach Söndervig dauerte eine halbe Stunde zu Fuß .

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:82 / 2.001
Renoveret / Byggeår:2006 / 1978

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...