Charmerende sommerhus med personlighed og stil

4
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 173, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6027
6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Leder du efter et feriehus med en god beliggenhed, der har sin helt egen stil, så kunne feriehuset på Nordsøvej 173 være det helt rigtige sted for jer. Dette hyggelige feriehus er bygget i 1887 og renoveret i 2023. Feriehuset rummer op til 6 personer, og desuden er jeres to hunde også meget velkomne. Sommerhuset ligger på en plænegrund med masser af plads til at lege. For dem, der nyder lange gåture på stranden, er beliggenheden perfekt med kun 600 meter til det store brusende Vesterhav.

Renoveret feriehus med unik og charmerende stil

Feriehuset på Nordsøvej 173 blev totalrenoveret i 2023 og byder jer nu velkommen med en hyggelig og helt unik stil – I vil absolut komme til at føle jer hjemme, så snart I træder ind i feriehuset. Det først I møder, når I træder ind i feriehuset er stuen, som forbinder spiseafdelingen, køkkenet og stuen.

Feriehusets stil kombinerer det moderne udtryk med den nordiske og romantiske stil, hvilket især er synligt i stuen med de flotte trædetaljer og det moderne køkken. De mange detaljer, som billederne på væggen, det åbne loft og bogreolerne bidrager til feriehusets ægte hygge. Det store alrum er feriehusets hjerte, hvor I kan lave mad sammen, spille spil eller planlægge de næste aktiviteter i ferien.

Feriehuset tilbyder plads til i alt 6 personer, som kan fordeles på de 3 soveværelser i feriehuset. To soveværelser er udstyret med en dobbeltseng, mens det tredje soveværelse har 2 enkeltsenge. For at undgå stress foran badeværelset fra morgenstunden har feriehuset i alt 3 badeværelser.

Soveværelserne og badeværelserne er fordelt på de to etager i feriehuset, så I finder 2 soveværelser og 2 badeværelser i stueetagen, mens det tredje soveværelse og badeværelse ligger på første sal. Den energibesparende luft/luft-varmepumpe sikrer en konstant og behagelig temperatur i feriehuset. Desuden er alle soveværelser, badeværelser og stuen udstyret med gulvvarme.

Plænegrund med gynge og skur, kun 600 meter fra stranden

Feriehuset ligger på en plænegrund på ca. 2180 m2, hvor jeres børn og hund har masser af plads til at lege og boltre sig. Foran feriehuset er der en grusbelagt terrasse, hvor I finder passende havemøbler og liggestole, så I kan gøre det behageligt i solen, mens børnene leger på græsplænen. Et højdepunkt for jeres børn vil være gyngen i træet. Fra terrassen er der også adgang til feriehusets skur, hvor I finder vaskemaskine og tørretumbler, så I ikke behøver at tage så meget bagage med jer på ferien.

Det store højdepunkt for jeres hunde vil være den kilometerlange sandstrand ved den danske vestkyst, som I altid kan nå inden for en kort gåtur på kun 600 meter. Et besøg ved det brusende Vesterhav er bestemt et besøg værd på alle tider af året. Hvis I ønsker at afslutte en lang dag på stranden med en hyggelig grillaften, kan I benytte feriehusets gasgrill, og inden for 800 meter er I i Søndervig og det lokale supermarked, hvor I finder alt, hvad I har brug for til jeres grillmad.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6027

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat einen ganz eigenen Charme, es ist gemütlich und geschmackvoll eingerichtet. Auch bei schlechtem Wetter kann man sich hier wohlfühlen. Dadurch, dass es sehr persönlich und individuell gestaltet ist, hat man nicht den Eindruck, sich in einem Ferienhaus zu befinden, sondern eher zu Besuch bei Freunden.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein ganz tolles Ferienhaus wir haben uns von Anfang an wohlgefühlt. Es ist alles vorhanden was man für einen schönen Urlaub braucht. Wir können es auf jeden Fall weiterempfehlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein einmaliges, urgemütliches Haus mit einem ganz besonderem Charme und viel Liebe zum Detail. Wir haben uns sofort heimisch gefühlt und wären am liebsten für immer dort geblieben. Wir werden es im nächsten Jahr definitiv wieder buchen

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:140 / 1.115
Renoveret / Byggeår:2023 / 1887

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, stengulv med gulvarme i stue, stengulv med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...