Feriehus i topklasse med skøn beliggenhed nær stranden

5
icon
icon
icon
icon
icon

Molsvej 3, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6044
6 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Feriehuset danner de skønneste rammer om en dejlig ferie for dig og din familie eller venner. Der er gode terrasser, så du kan sidde ude og nyde naturen og den friske havluft – start feriedagene med morgenmad på østterrassen og slut af med grillaftener, mens solen går ned bag klitterne i vest.

Energibesparende feriehus i topklasse – så du kan nyde ferien på Vestkysten, når den er allerbedst

I feriehuset er der lagt vægt på både kvalitet og funktionalitet, og det er rummeligt indrettet, så du har god plads.

Der er lavet to soveafdelinger, så du har et soverum og det store badeværelse med sauna og spabad i den ene ende af huset, og to soverum, et badeværelse og en praktisk baggang med håndvask i den anden. Sådan en rumfordeling er helt perfekt, hvis børnene skal have en afdeling for sig selv, eller hvis du holder ferie med vennerne.

Midt i feriehuset er der lavet køkken, spiseafdeling og stue i et stort rum, så det er nemt for familien at samles, hvad enten det er over madlavningen, brætspil eller en god film. Og pga. den energibesparende luft-til-vand varmepumpe er de energieudgifter lavt.

Dejlig beliggenhed på en naturgrund tæt på Søndervig centrum

Feriehuset ligger på en dejlig naturgrund, hvor du er langt fra hverdagens gøremål og høje tempo. Her kan du bare læne dig godt tilbage og nyde roen og naturen.

Derudover kommer du til at bo tæt Søndervig, som er en rigtig hyggelig badeby, der hvert år tiltrækker mange besøgende. Blandt andet fordi du her har et godt supermarked, spændende butikker, sjove aktiviteter og gode spisesteder.

Kort afstand til en af Danmarks bedste strande

Fra feriehuset har du kun en god gåtur ned til stranden, hvor du kan nyde lange gåture langs vandet, flotte solnedgange og leg med børnene. Der er intet mere beroligende end lyden af de salte bølger, duften af den friske havluft, følelsen af frihed og hvide sandstrande så lang øjet rækker.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6044

D.
sagde , Ullerslev

Huset var super godt bestemt, ikke sidste gang vi kommer derSoverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.000
Byggeår:2015

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Trægulv med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...