Feriehus på lukket naturgrund med 2 hunde er tilladt

5
4708
Jens Jensens Vej 35, Søndervig - Søg på husnr. i6049

Dette skønne luksushus ligger på en stor naturgrund i Søndervig. Området er roligt, så du kan slappe af og være dig selv. Feriehuset har både spabad, udesauna og et dejligt aktivitetsrum med både billard og TV.

Den lukkede naturgrund er perfekt til familier med hund og/eller småbørn

En af de mange fordele ved dette arkitekttegnede luksushus er, at 2000 m2 af den fuldstændig ugenerede naturgrund er helt lukket af. Her kan du altså trygt lade børnene lege selv og lukke hunden ud.

Mod syd har huset en lækker træterrasse med havemøbler, liggestole og grill. Og til de små er der opsat gynge og sandkasse på grunden.

Aktivitetsrum, spabad og udesauna

Det flotte sommerhus byder på en lys og lækker indretning med et flot og veludstyret køkken i åben forbindelse med stuen. Her kan du tænde op i brændeovnen og se en god film eller høre radio og afspille cd’er via fladskærmstv’et og dvd-afspilleren. Der er naturligvis også en trådløs internetforbindelse

Der er også et stort aktivitetsrum til glæde for både store og små legebørn. Det er udstyret med fladskærm, bordfodbold, billard og dart. Så her har du underholdning til mange timer.

Og når du rigtig vil slappe af, kan du sænke dig ned i det store spabad eller sætte dig godt tilrette i den hyggelige udesauna.

God beliggenhed tæt på stranden og Søndervig

Den gode beliggenhed gør det også nemt at komme ud og opleve naturen og de med mange andre spændende aktiviteter i området. I Søndervig har mange fine små butikker og restauranter, og her er desuden stort aktivitetscenter med bowling, fitness, tennis, adventure golf og segways. Herudover ligger der både en golfbane og en Put-and-Take-sø lige i nærheden.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:154 / 2.700
Byggeår:2013

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Spabad, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...