Aktivitetshus på lukket naturgrund med 2 hunde er tilladt

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Jens Jensens Vej 35, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6049
6 pers.
Antal personer
650 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
4 pers.
Tømmespa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette skønne sommerhus ligger på en stor naturgrund i Søndervig. Området er roligt, så du kan slappe af og være dig selv. Feriehuset har både spabad, udesauna og et dejligt aktivitetsrum med både billard og TV.

Den lukkede naturgrund er perfekt til familier med hund og/eller småbørn

En af de mange fordele ved dette arkitekttegnede aktivitetshus er, at 2000 m2 af den fuldstændig ugenerede naturgrund er helt lukket af. Her kan du altså trygt lade børnene lege selv og lukke hunden ud.

Mod syd har huset en lækker træterrasse med havemøbler, liggestole og grill.

Aktivitetsrum, spabad og udesauna

Det flotte sommerhus byder på en lys og lækker indretning med et flot og veludstyret køkken i åben forbindelse med stuen. Her kan du tænde op i brændeovnen og se en god film eller høre radio og afspille cd’er via fladskærmstv’et og dvd-afspilleren. Der er naturligvis også en trådløs internetforbindelse

Der er også et stort aktivitetsrum til glæde for både store og små legebørn. Det er udstyret med fladskærm, bordfodbold, billard og dart. Så her har du underholdning til mange timer.

Og når du rigtig vil slappe af, kan du sænke dig ned i det store spabad eller sætte dig godt tilrette i den hyggelige udesauna.

God beliggenhed tæt på stranden og Søndervig

Den gode beliggenhed gør det også nemt at komme ud og opleve naturen og de med mange andre spændende aktiviteter i området. I Søndervig har mange fine små butikker og restauranter. Herudover ligger der både en golfbane og en Put-and-Take-sø lige i nærheden.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6049

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Lage des Hauses war super.
In der Küche war alles vorhanden was man braucht. Das Bad ist schön eingerichtet.
Das grosse Grundstück war super für unsere Hunde.
Als einziges Manko empfanden wir die Betten sehr unbequem.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus lässt keine Wünsche offen. Gute Zimmereinteilung in einer vernünftigen Größe, super Terrasse, geschlossenes Grundstück und die Fasssauna war der Hit!

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wunderschönes Ferienhaus mit grossem eingezäunten Grundstück. Hier findet man Ruhe und Erholung.
Alles vorhanden was benötigt wird.
Für Kinder wäre eine Schaukel im Garten wünschenswert.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:154 / 2.700
Byggeår:2013

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Indhegnet Grund.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...