Godt og velindrettet feriehus med terrasse

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

P Snejkers Vej 16, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6087
8 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Et utroligt skønt velindrettet feriehus med en meget stor lys stue med klinkegulv og gulvvarme. Huset er isoleret og velegnet til vinterudlejning og om sommeren indbyder den skønne terrasse til nogle dejlige lange afslappende dage med en god bog.

Velindrettet feriehus tæt på Søndervig

Huset tilbyder en stor dejlig og lys stue med klinkegulv og gulvvarme. I forbindelse med stuen ligger køkkenet og spisestuen, det hele holdt i lyse farver. Der er 4 gode soveværelser med trægulv. De 3 værelser er med dobbeltsenge og 1 med enkeltsenge. I det ene badeværelse er der spa og adgang til sauna. Et rigtig godt hus som er isoleret og velegnet til vinterudlejning.

Dejlig terrasse

Huset har en skøn terrasse, som kan lukkes helt. Ideelt, hvis I har små børn med på ferie. Fra terrassen er der er en smuk udsigt over den lyngbeklædte naturgrund. Et syn, der sidst på sommeren kan betage enhver. Der hører havemøbler, liggestole og grill til dette feriehus.

Et rigtigt godt valg, hvis I vil bo tæt på Søndervig og de mange hyggelige butikker.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6087

DE
D.
sagde , Deutschland

In der Küche war alles vorhanden.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles in schöner Lage Sehr gemütlich.Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

schönes, etwas älteres Ferienhaus aus Stein mit großzügiger Verglasung. Fast wie ein Wintergarten.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:124 / 2.550
Byggeår:1998

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...