Skønt feriehus med spa og sauna

4
icon
icon
icon
icon

Badevej 20 C3, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6112
4 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
250 m.
Nærmeste indkøb
Max 4
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et hyggeligt og meget charmerende feriehus med spa og sauna. Huset ligger blot 250 meter fra det smukke Vesterhav, og byen med butikker og restauranter ligger næsten lige udenfor døren. Dette er et perfekt hus til et par eller til en lille familie, og det er tilladt at medbringe op til to hunde.

Den hyggelige badeby, Søndervig

Søndervig

er et meget populært turistmål, og dette er ikke uden grund. Det ligger direkte ud til klitterne, der beskytter området fra Vesterhavet, så området er perfekt til skønne naturoplevelser hele året rundt. Og om sommeren indbyder den smukke badestrand til solbadning og leg i bølgernes brus.

 

Men badebyen har mere end naturoplevelser at byde på. Her er også et fantastisk byliv med gode butikker og skønne spisesteder. Og hele året er butikkerne fyldt med gode tilbud og spændende nyheder indenfor brugskunst og mode.

Skønt feriehus med sauna og spa

Og midt mellem byen og Vesterhavet ligger dette dejlige og chamerende feriehus, så her har man alt indenfor rækkevidde. Huset ligger i rolige omgivelser og kan benyttes hele året rundt. Det er hyggeligt og lyst indrettet på 2 etager, hvor du i stueetagen finder et skønt stort badeværelse med spa og sauna – lige til ren forkælelse og afslapning efter en lang gåtur ved havet.

Huset er perfekt til den lille familie eller til parret, der gerne vil nyde den smukke natur. Og i dette hus er det tilladt at have op til to hunde med, som med sikkerhed vil elske at løbe i klitterne og på stranden.

Dejlig terrasse med markise

Til huset hører en skøn terrasse, hvor der er mulighed for at køre en markise ud, hvis solen bliver for skarp. På terrassen står der også havemøbler og grill til rådighed, så her kan feriedagene nydes i fulde drag, mens både frokost og aftensmad kan tilberedes og nydes i det fri.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6112

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes, gemütliches Häuschen mit Schlafzimmern in der Galerie. Perfekt für den Urlaub mit Kindern. Nur 5 Minuten zum Meer.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Haus in toller Lage, jederzeit wieder

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr gemütlich und ruhig, trotzdem erreicht man den Stadtkern in wenigen Gehminuten. Die Böden machen einen neuen, gepflegten Eindruck und auch sonst haben wir uns sehr wohl gefühlt. Es fehlt etwas an Stauraum, wir sind mit vier Personen in einer Woche trotzdem klar gekommen. Die Küchenausstattung ist umfangreich, eventuell sogar zu viel.
Wir würden wieder kommen!

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:90 / 120
Byggeår:2002

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...