Dejligt sommerhus til hyggelig familieferie

3
icon
icon
icon
1848
Jens Jensens Vej 32, Søndervig - Søg på husnr. i6123
Gæsterne siger: icon icon

Rigtig dejligt sommerhus til den hyggelige familieferie. Her er højt til himmelen, frisk vesterhavsluft og et fint sommerhus på en stor naturgrund med en dejlig træterrasse, ideel til de hyggelige stunder.

I et børne og hundevenligt område i Søndervig ligger dette hyggelige feriehus på en stor naturgrund. Huset ligger på en lukket vej, så det er meget begrænset hvor megen trafik der er forbi huset.

Husets størrelse gør at det både er hyggeligt for et par at holde ferie, men de 3 soverum gør samtidig, at det også sagtens kan fungere som en hyggelig feriebase for hele familien.

Indenfor er huset lyst og godt indrettet, en dejlig knitrende brændeovn sørger hurtigt for hyggelig varme, og huset har en energibesparende varmepumpe så huset let varmes op.

Dejlig terrasse rundt om huset

Feriehuset har en dejlig træterrasse, der sørger for at der altid er et hyggelig sted hvor der kan findes sol eller læ. Den store naturgrund gør at man er meget ugeneret når man opholder sig udenfor.

Området er ideelt til lange trave og cykelture i det smukke landskab, og Søndervig strand er virkelig et kapitel hel for sig selv, en fantastisk strand til gåture, leg og solbadning.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6123

D.
sagde , Horsens

Skøn og lys perle på et af de skønneste steder i Søndervig. Dejlig let til vandet og alligevel træer omkring – en rigtig oase. Altid en terrasse hvor solen skinner og vejr og vind tillader ren afslapning. Huset lyst og skønt badeværelse. Det besøger vi gerne igen.Ikke langt fra det skønne Vesterhav og alligevel i en lille "skov" – dejligt roligt vænge med masser af charme og dyrelivSoverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 2.286
Byggeår:1974

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...