Dejligt sommerhus til hyggelig familieferie

3
icon
icon
icon

Jens Jensens Vej 32, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6123
6 pers.
Antal personer
650 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Rigtig dejligt sommerhus til den hyggelige familieferie. Her er højt til himmelen, frisk vesterhavsluft og et fint sommerhus på en stor naturgrund med en dejlig træterrasse, ideel til de hyggelige stunder.

I et børnevenligt område i Søndervig ligger dette hyggelige feriehus på en stor naturgrund. Huset ligger på en lukket vej, så det er meget begrænset hvor megen trafik der er forbi huset.

Husets størrelse gør at det både er hyggeligt for et par at holde ferie, men de 3 soverum gør samtidig, at det også sagtens kan fungere som en hyggelig feriebase for hele familien.

Indenfor er huset lyst og godt indrettet, en dejlig knitrende brændeovn sørger hurtigt for hyggelig varme, og huset har en energibesparende varmepumpe så huset let varmes op.

Dejlig terrasse rundt om huset

Feriehuset har en dejlig træterrasse, der sørger for at der altid er et hyggelig sted hvor der kan findes sol eller læ. Den store naturgrund gør at man er meget ugeneret når man opholder sig udenfor.

Området er ideelt til lange trave og cykelture i det smukke landskab, og Søndervig strand er virkelig et kapitel hel for sig selv, en fantastisk strand til gåture, leg og solbadning.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6123

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes kleines Ferienhaus für einen Familienurlaub. Sehr einfaches, aber ordentliches und sauberes Ferienhaus. Das Bad ist recht neu renoviert, die Betten sind bequem.
Das Haus liegt sehr ruhig in einer Sackgasse, umgeben von Nadelbäumen. Zum Strand geht man nur 7 Minuten 🙂 Wir haben uns wohl gefühlt!

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Haus hat alles was man für einen Urlaub braucht. Sogar ein carport .
Nach den Spaziergängen am Strand kann man sich schön aufwärmen am Ofen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gut ausgestattetes Haus für 2 Famillien mit Kinder.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 2.286
Byggeår:1974

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...