Feriehus m. aktivitetsrum, brændeovn og lukket terrasse

5
icon
icon
icon
icon
icon
4618
Nordsøvej 271, Søndervig - Søg på husnr. i6126
Gæsterne siger: icon icon

Lækkert feriehus tæt på Søndervig centrum. Det er flot indrettet og udstyret med gode feriefaciliteter såsom brændeovn, sauna og spa. Derudover er den et aktivitetsrum og en skøn lukket terrasse, så du kan lave sjove aktiviteter med familien både ude og inde.

Flot feriehus med moderne udstyr, aktivitetsrum og brændeovn.

Dette flotte og moderne feriehus er større end de fleste feriehus, så her har du god plads til hele familien, eller hvis I er to familier, der gerne vil holde ferie sammen. Naturligvis er der også to badeværelser, hvoraf det ene har både spabad og sauna, hvor du rigtig kan slappe af.

Derudover er der et aktivitetsrum, hvor du kan tilbringe mange sjove timer med familien, eller hvor børn og teenagere kan få lov til at være lidt dem selv, mens du slapper af med en god bog foran brændeovnen.

Nyd den friske havluft på den gode lukkede terrasse

Både børn og voksne og familiens hund vil nyde at opholde sig på den lukkede terrasse, som også er delvist overdækket. Her kan du om dagen nyde solen og den friske havluft, og om aftenen kan du tænde op i grillen, mens børnene leger.

Der er heller ikke langt til Vesterhavet og dets skønne sandstrand, som er et besøg værd hele året rundt. Og har du lyst til at shoppe eller at tage ud at spise, kan du hurtigt og nemt komme Søndervig centrum.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6126

D.
icon
icon
sagde , Berlin

Skønt og velindrettet feriehus. Dejligt stort køkken og badeværelser. Fantastisk med bordtennis. Det samler både venner og familie. Og godt med smart tv og PlayStation. Tæt på standen – Vesterhavet er bare på alle måder fantastisk, uanset årstiderne. Ikke langt til fiskehandleren i Hvide Sande – og gåafstand til både Menu og bageren. Gode genbrugsbutikker – både i Søndervig, og Rindkøbing.
På alle måder kan min mand og jeg kun anbefale at leje dette sommerhus, og Esmark – som efter vores mening giver den bedste service!Soverum:4
Bolig-/Grundareal:140 / 1.963
Byggeår:2015

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...