Aktivitetshus med brændeovn, sauna, spa og lukket terrasse

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 271, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6126
8 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Dette hyggelige feriehus i Søndervig ligger kun 500 meter fra Vesterhavet, og der er lagt op til en dejlig ferie tæt på vandet med op til 8 personer og 1 hund. Indretningen er klassisk og stilfuld, og på den skønne terrasse kan I nyde de varme solskinsdage og den friske havluft. Sommerhuset på Nordsøvej 271 har gode feriefaciliteter  og en skøn lukket terrasse, så du kan lave sjove aktiviteter med familien både ude og inde. 

pænt feriehus med moderne udstyr og brændeovn.

Dette pæne og velholdte feriehus med beliggenhed på Nordsøvej 271 er på 140 m2 og rummer plads til 8 personer, så her har du god plads til hele familien, eller hvis I er to familier, der gerne vil holde ferie sammen. Naturligvis er der også to badeværelser, hvoraf det ene har både spabad og sauna, hvor du rigtig kan slappe af. Sommerhuset fordeler sig på 4 soverum, hvoraf de 3 har dobbeltsenge. brændeovnen i stuen sørger for ægte sommerhusstemning.  

Derudover er der et bordtennisrum, hvor du kan tilbringe mange sjove timer med familien, eller hvor børn og teenagere kan få lov til at være lidt dem selv, mens du slapper af med en god bog foran brændeovnen. Der er også enhems, som helt sikkert vil være et hit for de mindste i familien, hvor de kan trække sig tilbage og hygge sig med ipad. 

Nyd den friske havluft på den gode lukkede terrasse

Både børn og voksne og familiens hund vil nyde at opholde sig på den lukkede terrasse, som også er delvist overdækket. Her kan du om dagen nyde solen og den friske havluft, og om aftenen kan du tænde op i grillen, mens børnene leger. Der er havemøbler og liggestole til fri afbenyttelse. 

Der er heller ikke langt til det brusende Vesterhav og dets skønne sandstrand, som er et besøg værd hele året rundt. Og har du lyst til at shoppe eller at tage ud at spise, kan du hurtigt og nemt komme til Søndervig centrum.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6126

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus finden wir sehr gut , überlegen sogar das gleiche Haus noch einmal zu mieten

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir reisen immer mit sechs Erwachsenen an und haben das Ferienhaus schön öfter gebucht. Wir sind immer sehr begeistert, von der großen Fensterfront, der Möglichkeit ein wenig weiter zu schauen (kein Haus direkt davor) und der Tischtennisplatte.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus bringt alles mit, was man für einen entspannten Urlaub braucht. Es verfügt über eine gute technische Ausstattung, hier vor allem die effiziente Wärmepumpe zu erwähnen. Im Wohnzimmer lädt eine gemütliche Sofalandschaft zu gemütlichen Abenden ein. Das Haus ist sehr ruhig unter anderem auch durch die komplette Dreifachverglasung. Noch eine spannende Partie Tischtennis im tollen Aktivitätsraum und man kann sich in der Sauna entspannen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:140 / 1.963
Byggeår:2015

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Bordtennis, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...