Aktivitetshus med brændeovn, sauna, spa og lukket terrasse

5
icon
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 271, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6126
8 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Lækkert feriehus tæt på Søndervig centrum. Det er flot indrettet og udstyret med gode feriefaciliteter såsom brændeovn, sauna og spa. Derudover er den et aktivitetsrum og en skøn lukket terrasse, så du kan lave sjove aktiviteter med familien både ude og inde.

Flot feriehus med moderne udstyr, aktivitetsrum og brændeovn.

Dette flotte og moderne feriehus med beliggenhed på Nordsøvej 271 er større end de fleste feriehus, så her har du god plads til hele familien, eller hvis I er to familier, der gerne vil holde ferie sammen. Naturligvis er der også to badeværelser, hvoraf det ene har både spabad og sauna, hvor du rigtig kan slappe af.

Derudover er der et aktivitetsrum, hvor du kan tilbringe mange sjove timer med familien, eller hvor børn og teenagere kan få lov til at være lidt dem selv, mens du slapper af med en god bog foran brændeovnen.

Nyd den friske havluft på den gode lukkede terrasse

Både børn og voksne og familiens hund vil nyde at opholde sig på den lukkede terrasse, som også er delvist overdækket. Her kan du om dagen nyde solen og den friske havluft, og om aftenen kan du tænde op i grillen, mens børnene leger.

Der er heller ikke langt til Vesterhavet og dets skønne sandstrand, som er et besøg værd hele året rundt. Og har du lyst til at shoppe eller at tage ud at spise, kan du hurtigt og nemt komme Søndervig centrum.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6126

D.
sagde , Gråsten

Et skønt og dejligt sommerhus der emmer af hjemlig hygge. Det er velindrettet med gode værelser, lækkert køkkenalrum og mulighed for afslapning i spa og sauna eller en omgang bordtennis i aktivitetsrummet. En lækker oase vi gerne besøger igen:)Soverum:4
Bolig-/Grundareal:140 / 1.963
Byggeår:2015

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Bordtennis, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...