Nybygget luksushus med spa, sauna og stik til elbil, 250m fra vandet

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon
Holdvej 11, Søndervig - Søg på husnr. i6158
Gæsterne siger: icon icon

Kun 250 meter fra Vesterhavet på Holdvej 11 ligger dette luksussommerhus, bygget i 2019 med plads til 8 personer. Huset er rigt udstyret med sauna, spa og en pejseindsats, som gør ferien varm og hyggelig – også om vinteren. De 120 m2 er indrettet i en lys og moderne stil med stort køkken og praktiske detaljer som vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine. Har I en elbil, kan den lades op på de to ladestationer ved huset.

Ferie hele året med spa, sauna og pejseindsats

I det nybyggede sommerhus på Holdvej 11 kan I både sommer og vinter holde en varm ferie i saunaen, foran kaminen eller i spabadet. Fra saunaen kan I gå direkte udenfor og køle jer af under den udendørs bruser.

På de to terrasser, der er sydvendt og vestvendt, står havemøblerne klar til jer om sommeren. Her kan I solbade på liggestolene om eftermiddagen, eller I kan gå en tur ned til den nærtliggende strand, før I tænder grillen om aften og nyder en lækker fælles barbecue i solnedgangen mod Vest.

Moderne indretning med klitudsigt tæt på stranden

Gennem de store vinduer i stuen har I en naturskøn udsigt over klitterne, når I sidder i sofaen. Det høje loft gør indretningen lys og åben, og på hemsen kan børnene lege, imens de voksne nyder en kop kaffe eller skåler i et glas rødvin foran pejseindsatsen. 290 meter fra huset går solen hver aften ned i Vesterhavet og skaber samtidig den perfekte kulisse for en romantisk gåtur.

En ferie med elbil er ekstra nem i dette sommerhus: Med til huset hører to ladestationer til elbil, sådan at I hurtigt kan lade bilerne op før den næste udflugt rundt i området.

Luksusferie i familievenligt feriehus med stråtag

I det stråtækte hus er der med de 4 soveværelser og 2 badeværelser plads til hele familien eller til venneparrene, som gerne vil tilbringe en fælles ferie ved Vesterhavet. Den praktiske indretning med opvaskemaskine, tørretumbler og vaskemaskine giver tid tilovers til udflugter: Købstaden Ringkøbing byder på både kunstgallerier og restauranter, og i fiskeri- og turistbyen Hvide Sande er der rig mulighed for at dyrke forskellige former for vandsport. Søndervig kan let nås til fods.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6158

D.
sagde , Danmark

Nyt og lækkert feriehus.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.203
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker og med gulvarme i stue, træ laminat og med gulvarme i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...