Sommerhus med spa, sauna og ellader – kun 250m fra vandet

5
icon
icon
icon
icon
icon

Holdvej 11, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6158
8 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
750 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Kun 250 meter fra Vesterhavet på Holdvej 11 ligger dette dejlige sommerhus, bygget i 2020 og med plads til 8 personer. Huset er rigt udstyret med sauna, spa og en pejseindsats, som gør ferien varm og hyggelig – også om vinteren. De 120 m2 er indrettet i en lys og moderne stil med stort veludstyret køkken og praktiske detaljer som vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine. Huset er roligt belligende for enden af en lukket vej.

Ferie hele året med spa, sauna og pejseindsats – udebruser

I det nybyggede sommerhus på Holdvej 11 kan I både sommer og vinter holde en varm ferie i saunaen, foran kaminen eller i spabadet. Fra saunaen kan I gå direkte udenfor og køle jer af under den udendørs bruser, eller tage et frisk morgenbad.

På de to terrasser, der er sydvendt og vestvendt, står havemøblerne klar til jer om sommeren. Her kan I solbade på liggestolene om eftermiddagen, eller I kan gå en tur ned til den nærtliggende strand, før I tænder grillen om aften og nyder en lækker fælles barbecue i solnedgangen mod Vest.

Der er både sandkasse og gyngestativ, så børnene også kan boltre sig udenfor, mens deres forældre nyder den sydvendte terrasse.

Moderne indretning med klitudsigt tæt på stranden

Gennem de store vinduer i stuen har I en naturskøn udsigt over klitterne, når I sidder i sofaen eller læser en god bog i lænestolen. Det høje loft gør indretningen lys og åben, og på hemsen kan børnene lege, imens de voksne nyder en kop kaffe eller skåler i et glas rødvin foran pejseindsatsen. Kun 250 meter fra huset går solen hver aften ned i Vesterhavet og skaber samtidig den perfekte kulisse for en romantisk gåtur.

En ferie med elbil er ekstra nem i dette sommerhus: Med til huset hører lademuligheder til elbil, sådan at I hurtigt kan lade bilerne op før den næste udflugt rundt i området.

Familievenligt feriehus med stråtag

I det stråtækte hus er der med de 4 soveværelser og 2 badeværelser plads til hele familien eller til venneparrene, som gerne vil tilbringe en fælles ferie ved Vesterhavet. Der er en fin hems med opgang fra køkkenet og her kan børnene hygge sig foran fjernsynet, mens de voksne laver mad. Den praktiske indretning med opvaskemaskine, tørretumbler og vaskemaskine giver tid tilovers til udflugter: Købstaden Ringkøbing byder på både kunstgallerier og restauranter, og i fiskeri- og turistbyen Hvide Sande er der rig mulighed for at dyrke forskellige former for vandsport. Søndervig kan let nås til fods, hvor der f.eks. er mulighed for en endagsudflugt til Lalandia til vandhundene.

Ladeboks til elbilen

En ferie med elbil er muligt i dette hus. Har I en elbil, kan den lades op via den opsatte elladestander fra Easee. Så kan batteriet hurtigt lades op, så I er klar til at køre ud til jeres næste udflugtsmål.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6158

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein absolut familienfreundliches, großes Haus mit schönem offenen Wohnraum, das perfekt ausgestattet ist. Das Haus verfügt über zwei sonnige Terrassen, die zum Verweilen einladen. Für Kinder gibt es zudem ausreichend Spielgelegenheiten draußen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus liegt in einer Sackgasse. Die Dünen darum sorgen für Sichtschutz. Das Wohnzimmer ist sehr hell und hat viel Licht. Durch Rollos kann es abgedunkelt werden. Die Ausstattung war komplett. Uns hat der Tiefkühlschrank sehr gefreut. Das Haus hat 2 Terrassen, beide sehr sonnig. Durch die geschützte Lage wird es also bei Sonnenschein auch sehr heiß.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein Ferienhaus zum wohlfühlen, freundliche hell und sehr ruhig. Die Lage ist optimal.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.203
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (69 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...