Attraktivt sommerhus med førsteklasses beliggenhed i Søndervig

4
icon
icon
icon
icon

Badevej 20 D1, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6159
4 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
250 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Kun 100 meter fra det blå Vesterhav ligger denne skønne i 2020 renoverede feriebolig til 4 personer. Indretningen er hyggelig og enkel og omfatter både en brændeovn og en lækker wellnessafdeling med sauna og spabad. Her kan I bo i hjertet af Søndervig med gode faciliteter og alt inden for rækkevidde!

Enkelt veludstyret ferielejlighed med central beliggenhed

I 2020 blev dette hyggelige feriehus på 90 kvadratmeter renoveret og moderniseret. Lejligheden er fordelt over to etager. Samtalekøkkenet, stuen med brændeovn, badeværelset med bruser, sauna og spa samt gæstetoilet finder I på stueetagen.
De to soveværelser, hver med en dobbeltseng, finder I på lejlighedens øverste etage.
Kan I godt lide at sove med åbne vinduer, så er det godt havet kun er en enkel klitrække væk og lyden fra havets bølger kan hjælpe jer med at falde i søvn.
Den veludstyrede lejlighed byder tilmed på en opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, så hverdagens luksus også tages med på ferien.

Åben, afskærmet terrasse med egen grill

Efter en lang dag på den kilometerlange sandstrand, kan I nyde jeres aften på den afskærmede terrasse. På terrassen er der både havemøbler, liggestole til solelskerene iblandt jer, og en grill til at tilberede lækre retter i det fri på.
I den nærliggende gårdbutik i Houvig finder I en masse lokale specialiteter. Bestemt et besøg værd. I Søndervig by finder I tilmed gode muligheder for shopping og indkøb. Bageren med gode rundstykker og lækre kager er kun 5min gåtur fra lejligheden.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6159

D.
sagde , Danmark

Dejligt sted, dejligt hus med alt hvad man har brug for. Central beliggenhed til strand og by. Fantastisk at deltage i morgengymnastik på stranden hver morgen i sommerferienSoverum:2
Bolig-/Grundareal:90 / 3.780
Renoveret / Byggeår:2020 / 2002

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...