Flot feriehus med spabad, sauna og udsigt til klitterne

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 476, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6181
8 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette flotte i 2019 nyrenoverede hus er beliggende på en rolig kuperet naturgrund tæt på Søndervig centrum. Med 2 badeværelser, det ene med sauna og spabad, 4 gode soverum og et lyst og lækkert indrettet stue-alrum med brændeovn er huset på Nordsøvej 476 perfekt til hygge og afslapning for op til 8 personer. 

Lækkert indrettet med sauna, spabad og 2 badeværelser

Dette smagfuldt indrettede feriehus er velegnet til to mindre familier eller en stor familie. Huset er veludstyret og indeholder de ting, man har brug for, når man holder ferie. Store vinduespartier åbner op for en skøn udsigt til klit og lynglandskabet, og brændeovnen sørger for, at feriestemningen er i top. Alle senge og gulve er desuden blevet moderniseret. 

Det hvide moderne køkken er feriehusets hjerte, og her er der naturligvis opvaskemaskine – så der er masser af tid og overskud til at hygge omkring spisebordet eller en aftentur til stranden.

Det ene af feriehusets 2 badeværelser er indrettet med sauna og spabad, så I kan nyde lidt ekstra wellness på ferien.

Lækre solterrasser og legeredskaber – midt i klitlandskabet

Nyd sommerlivet på det store lækre soldæk, der går rund om huset på solsiderne. Husk at få en bog og stråhat med, for på Nordsøvej 476 står solvognene klar til masser af afslapning. Her skulle det vel nok være muligt endeligt at få læst den nyeste krimi, imens børnene gynger, lærkerne synger, vinden leger med marehalmen og duften af hav kildrer i næsen.

Det omkringliggende klitlandskab er ikke blot smukt, men sørger for naturlig læ. Bliver det for varmt, så er der kun 500 meter ned til en lækker sandstrand og de blågrønne forfriskende bølger.

Solnedgangen og aftenstemningen kan I ligeledes nyde på terrasse, hvor I naturligvis også kan tænde op i husets grill. Skulle vinden blive lidt kølig og duggen falde, så kan I søge ind under den overdækkede del af terrassen.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6181

D.
sagde , Danmark

Super flot hus og vi kommer helt sikkert igen.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.400
Renoveret / Byggeår:2019 / 2003

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...