Hyggeligt feriehus med eget bålsted

3.5
icon
icon
icon
icon

Hjelmevej 14, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6183
4 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus

Fuglekvidder og susen i trætoppene – lyder det ikke som en dejlig underlægningsmusik til en skøn ferie ? Det tænkte jeg nok, og det vil du helt sikkert opleve ved dette dejlige feriehus. Huset er beliggende på Hjelmevej 14 omgivet af træer og med sit helt eget bålsted.

Eget bålsted og skøn træterrasse

Feriehuset har flere dejlige terrasse, og med udgang både fra stue, køkken og alle soverum ! Start dagen med at træde ud af sengen og med bare fødder ud på den dejlige træterrasse mod øst – hvorefter morgenkaffen kan nydes med solskin og fuglefløjt fra oven.

Huset er sådan beliggende, at I mod øst har helt fred for naboer – og den store flotte træterrasse giver rig mulighed for solbadning, leg og råhygge!Om aftenen, når der skal grilles og solen er væk fra den østvendte terrasse kan I rykke rundt om huset og sidde på husets terrasse mod syd eller vest.

Når solen går ned, og duggen begynder at falde, kan I tænde op i huset helt eget flisebelagt bålsted, som ligger godt afskærmet af træer. Her kan I nyde varmen fra bålet, og aftenens dessert : ristede skumfiduser! Huset er sådan beliggende, at I mod øst har helt fred for naboer – og den store flotte træterrasse giver rig mulighed for solbadning, leg og råhygge!Soverum:3
Bolig-/Grundareal:87 / 1.466
Renoveret / Byggeår:2017 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker trælaminat i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...