Hyggeligt feriehus med eget bålsted

3.5
icon
icon
icon
icon

Hjelmevej 14, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6183
4 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Fuglekvidder og susen i trætoppene – lyder det ikke som en dejlig underlægningsmusik til en skøn ferie ? Det tænkte jeg nok, og det vil du helt sikkert opleve ved dette dejlige feriehus. Huset er beliggende på Hjelmevej 14 omgivet af træer og med sit helt eget bålsted.

Eget bålsted og skøn træterrasse

Feriehuset har flere dejlige terrasse, og med udgang både fra stue, køkken og alle soverum ! Start dagen med at træde ud af sengen og med bare fødder ud på den dejlige træterrasse mod øst – hvorefter morgenkaffen kan nydes med solskin og fuglefløjt fra oven.

Huset er sådan beliggende, at I mod øst har helt fred for naboer – og den store flotte træterrasse giver rig mulighed for solbadning, leg og råhygge!Om aftenen, når der skal grilles og solen er væk fra den østvendte terrasse kan I rykke rundt om huset og sidde på husets terrasse mod syd eller vest.

Når solen går ned, og duggen begynder at falde, kan I tænde op i huset helt eget flisebelagt bålsted, som ligger godt afskærmet af træer. Her kan I nyde varmen fra bålet, og aftenens dessert : ristede skumfiduser! Huset er sådan beliggende, at I mod øst har helt fred for naboer – og den store flotte træterrasse giver rig mulighed for solbadning, leg og råhygge!

Det siger vores gæster om sommerhuset i6183

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes Haus, sehr schön gelegen,
Daher kommen wir in 3 Monaten wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren mit 2 Personen in diesem Ferienhaus. Das ist wirklich gemütlich eingerichtet und ich würde dort wieder Urlaub machen.
Am Anfang hatte ich bedenken das die Hauptstraße bei geschlossenen Fenster im Haus stark zu hören sei, aber es sind wirklich gute Fenster verbaut. Somit war meine Sorge umsonst.
Ich kann dieses Ferienhaus nur empfehlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein liebevoll eingerichtetes Häusschen an ruhiger Lage, perfekt zum ausspannen und geniessen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:87 / 1.466
Renoveret / Byggeår:2017 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker trælaminat i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...