Herligt ikke-ryger hus med lukket terrasse og plads til hunden

3.5
icon
icon
icon
icon
Nordsøvej 147, Søndervig - Søg på husnr. i6201
Gæsterne siger: icon icon

På Nordsøvej 147 ligger dette skønne ikke-ryger hus og venter på jer. Det fine træsommerhus ligger i Søndervigs herlige ferieområde med kort til strand og centrum og sætter perfekte rammer for en hyggelig ferie med masser af samvær.

Terrasseliv og kort vej til strand og centrum

Lad ferien begynde på den dejlige terrasse, hvor der er god plads til at nyde det herlige vejr og de smukke omgivelser. Børnene og hunden kan få fri leg på den store græsplæne, der hører med til huset, og her kan der også tages et spil bold hele familien.

Hvis I bliver trætte af terrasselivet, ligger det brusende Vesterhav ikke mere end en hyggelig gåtur væk. Gå en tur langs vandet, få sand mellem tæerne, og læn jer tilbage, mens I lytter til bølgerne, der stille bryder i strandkanten.

Med kun 600 meter til Søndervigs centrum, er det også oplagt at smutte en tur forbi den hyggelige ferieby, der byder på både masser af indkøb og shopping samt caféer og restauranter. Her er helt sikkert noget for alle aldre.

Masser af samvær og hyggelige stunder

Rund dagen af på bedste vis med en grillaften på terrassen, eller en lækker middag rundt om bordet i den hyggelige spisestue. Mens maden tilberedes, kan børnene og hunden bruge det sidste krudt på den lukkede terrasse, uden I behøver at holde dem under opsyn.

Planlæg de næste feriedage rundt om bordet, og del de nyeste ferieminder med dem derhjemme, inden I rykker ind på sofaen til en god film eller et spil kort. Her er lagt op til en ferie med masser af samvær og hyggelige stunder med dem, I holder af.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6201

D.
sagde , Danmark

Et lille velfungerende sommerhus til 4 personer.
Pænt renoveret.
Velindrettet på alle måder, med hvad der hører sig til i et sommerhus.
Pænt møbleret
Nydelige hårde – hvidevarer
Dejlige udendørs siddepladser x 3, afskærmet gangareal rundt om huset (dejligt med små børn)Ligger centralt i forhold til indkøb og strand.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 1.147
Renoveret / Byggeår:2017 / 1967

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Barneseng, barnestol, træ laminat og tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...