4-stjernet sommerhus i Søndervig – kun 600 meter fra havet

4
icon
icon
icon
icon

Wolle Friks Vej 22, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6210
4 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter et klassisk, moderne sommerhus med plads til 4 personer, så er sommerhuset på Wolle Friks Vej 22 et godt bud. Her er dømt ægte sommerhuscharme med brændeovn og dejlig træterrasse, der indbyder til total afslapning og hygge.  

Feriehuset blev renoveret i 2023 og rummer plads til 4 personer. Udover den morderne indretning tilfører brændeovnen både hygge og atmosfære. Rejser I med elbil, behøver I ikke bekymre jer om, at bilen skal oplades, for her er lademulighed ved sommerhuset.    

Moderne og lys indretning med brændeovn

Så snart I træder ind i sommerhuset bliver I mødt af en lys og venlig indretning med skrå væge og hvide, klassiske træpaneler, der danner rammen om et skønt hyggeligt lille sommerhus. Ferieboligen er indrettet så stue, spiseplads og opholdsstue er direkte forbundet, hvilket gør at alle kan følge med i madlavningen og samles om at planlægge feriens kommende aktiviteter. Herfra har I også direkte adgang ud til den udendørs træterrasse og glasdørene og de vinduespartier gør, at der kommer masser af dejligt sollys ind i ferieboligen.  

Sommerhuset har 2 soveværelser, begge med dobbeltsenge. Så I kan vågne udhvilede og med batterierne ladet helt op til en ny feriedag. Ved siden af brændeovnen sørger luft-til-luft varmepumpen for en behagelig varme.

Dejlig overdækket træterrasse med sandkasse og gasgrill

Feriehuset på Wolle Friks Vej 22 ligger på en 2000 m2 stor naturgrund. Sommerhuset er omgivet af en skøn træterrasse med en lille nedsænket sandkasse, so helt sikkert vil være et hit blandt de mindste. Derudover er er der både hængekøje og gasgrill til rådighed. Her på terrassen kan I sidde og nyde solen i havemøblerne og blot lade tankerne flyde. Om aftenen kan I tilberede en lækker middag over gasgrillen.

Fra ferieadressen Wolle Friks Vej 22 er der kun godt 600 meter til Vesterhavet. Den kilometerlange strand indbyder i den grad til lange spadsereture langs vandet og er smuk uanset hvilken årstid.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6210

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr zu empfehlen, Einrichtung top, Lage sehr gut ca.8min. zum Strand. Ich werde das Haus gern wieder buchen.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:72 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2023 / 1983

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L).

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...