Dejligt sommerhus med lukket terrasse tæt på stranden

4
1848
Solvej 40, Søndervig - Søg på husnr. i6212
Gæsterne siger:

Et rigtigt hyggeligt og velindrettet sommerhus tæt på Søndervig. Huset ligger på en stor dejlig plænegrund med en skøn lukket terrasse. Et perfekt sommerhus til den lille familie med små børn og hund. Huset har bl.a. en energibesparende varmepumpe, som om sommeren kan fungere som airecondition.

Skønt sommerhus tæt på Søndervig

Dette lille, hyggelige sommerhus med plads til 4 personer har 2 dejlige soveværelser. 1 med dobbeltseng og 1 med 2 separate senge. Der er et stort lyst badeværelse med gulvvarme og bruseniche samt indgang til sauna. I den hyggelige og smagfuldt indrettede stue finder I en skøn brædeovn, fladskærms-TV, DVD-afspiller og parabol. Det dejlige og moderne køkken ligger i forlængelse af stuen og har bl.a. opvaskemaskine, mikroovn og fryser.

Et rigtig dejligt og velholdt sommerhus, der har alt, hvad der skal til for at få god ferie. Ideelt til en lille familie eller et par. Tag endeligt hunden med. Den er også meget velkommen.

Skøn lukket terrasse

Huset ligger på en rigtig dejlig stor og delvist lukket plænegrund. Her er der plads til at lege, spille bold og hygge sig.Terrassen er helt lukket af og vender ud mod haven. Perfekt, hvis I er på ferie med små børn eller har jeres hund med. På terrassen finder I naturligvis havemøbler, liggestole og grill. Der er desuden sandkasse og gynge til de mindste gæster.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6212

D.
sagde , Danmark

Super dejligt, velholdt hus med god og fredelig beliggenhed, tæt på alting i Søndervig. Skøn, stor træterrasse. Kan absolut anbefales.

D.
sagde , Aarhus N

Rigtig dejligt hus, som vi gerne kommer til igen (Vi har booket til Julen 2019 og sommerferien i 2020) så det viser hvor meget vi holder af at komme i dette hus, der passer os perfekt (Vi er kun 2 voksne)Soverum:2
Bolig-/Grundareal:70 / 1.200
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...