Dejligt sommerhus med indhegnet grund tæt på stranden

4
icon
icon
icon
icon

Solvej 40, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6212
4 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Et rigtigt hyggeligt og velindrettet sommerhus tæt på Søndervig. Huset ligger på en stor, dejlig og lukket plænegrund med en skøn lukket terrasse. Et perfekt sommerhus til den lille familie med små børn og hund. Huset har bl.a. en energibesparende varmepumpe, som om sommeren kan fungere som aircondition.

Skønt sommerhus tæt på Søndervig

Dette lille, hyggelige sommerhus med plads til 4 personer har 2 dejlige soveværelser. 1 med dobbeltseng og 1 med 2 separate senge. Der er et stort lyst badeværelse med gulvvarme og bruseniche samt indgang til sauna. I den hyggelige og smagfuldt indrettede stue finder I en skøn brændeovn, fladskærms-TV, DVD-afspiller og parabol. Det dejlige og moderne køkken ligger i forlængelse af stuen og har bl.a. opvaskemaskine, mikroovn og fryser.

Et rigtig dejligt og velholdt sommerhus, der har alt, hvad der skal til for at få god ferie. Ideelt til en lille familie eller et par. Tag endeligt hunden med. Den er også meget velkommen.

Indhegnet grund og lukket terrasse

Huset ligger på en rigtig dejlig stor og komplet lukket plænegrund. Her er der plads til at lege, spille bold og hygge sig.Terrassen er ligeledes helt lukket af og vender ud mod haven. Perfekt, hvis I er på ferie med små børn eller har jeres hund med. På terrassen finder I naturligvis havemøbler, liggestole og grill.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6212

DE
D.
sagde , Deutschland

Ideales gut ausgestattetes Ferienhaus für 2 Personen und Hund. Das Grundstück ist komplett umzäunt, sodass sich der Hund frei auf dem Grundstück bewegen kann.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schickes und vor allem modernes Ferienhaus für bis zu 4 Personen mit einem eingezäunten Garten
2 Schlafzimmer, 1 Bad mit Sauna, Küche mit Wohnzimmer, Terrasse mit großen, eingezäunten Garten

Lust auf einen wunderschönen Urlaub mit deinem Hund ? Dann seid ihr hier richtig!
Das Ferienhaus bietet alles was das Herz begehrt und hat eine hervorragende Ausstattung in der Küche. 10 Minuten zu Fuß bis ihr mit eurem Hund den Strand erreicht. 10 Minuten zu Fuß damit ihr beim Bäcker die Brötchen holen könnt oder im Supermarkt für das Abendessen einkaufen könnt. Nach einem anstrengenden aber erfolgreichen Tag könnt ihr euch in der Sauna oder auf der Terrasse entspannen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr geschmackvoll eingerichtetes Haus mit einem großen eingezäunten Grundstück. Richtig toll ! Kaufmann mit leckerer Bäckerei zu Fuß schnell zu erreichen Sehr gerne wieder!

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:70 / 1.200
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Indhegnet Grund.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...