Dejligt sommerhus med indhegnet grund tæt på stranden

4
icon
icon
icon
icon
Solvej 40, Søndervig - Søg på husnr. i6212
Gæsterne siger: icon icon

Et rigtigt hyggeligt og velindrettet sommerhus tæt på Søndervig. Huset ligger på en stor, dejlig og lukket plænegrund med en skøn lukket terrasse. Et perfekt sommerhus til den lille familie med små børn og hund. Huset har bl.a. en energibesparende varmepumpe, som om sommeren kan fungere som airecondition.

Skønt sommerhus tæt på Søndervig

Dette lille, hyggelige sommerhus med plads til 4 personer har 2 dejlige soveværelser. 1 med dobbeltseng og 1 med 2 separate senge. Der er et stort lyst badeværelse med gulvvarme og bruseniche samt indgang til sauna. I den hyggelige og smagfuldt indrettede stue finder I en skøn brædeovn, fladskærms-TV, DVD-afspiller og parabol. Det dejlige og moderne køkken ligger i forlængelse af stuen og har bl.a. opvaskemaskine, mikroovn og fryser.

Et rigtig dejligt og velholdt sommerhus, der har alt, hvad der skal til for at få god ferie. Ideelt til en lille familie eller et par. Tag endeligt hunden med. Den er også meget velkommen.

Indhegnet grund og lukket terrasse

Huset ligger på en rigtig dejlig stor og komplet lukket plænegrund. Her er der plads til at lege, spille bold og hygge sig.Terrassen er ligeledes helt lukket af og vender ud mod haven. Perfekt, hvis I er på ferie med små børn eller har jeres hund med. På terrassen finder I naturligvis havemøbler, liggestole og grill. Der er desuden sandkasse og gynge til de mindste gæster.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6212

D.
sagde , Karup

Et dejligt velholdt hus. Veludstyret. Dejlig stor terrasse. Og den lukkede have er pragtfuld.

D.
sagde , Aarhus N

Lille hyggeligt hus, vi er 2 personer, helt perfekt for os, vi har nu boet i huset ca. 14 gange, hvilket taler helt for sig selv – og vi har booket igen i ugerne 34-35-36 og i juleugen i 2020 samt ugerne 33-34-35 og juleugen i 2021.

D.
sagde , Aarhus N

Perfekt hus – vi har nu boet i huset 12 – 14 gange – har booket igen 2020 i ugerne 34-35-36
samt julen 2020 – det taler vist helt for sig selv!!Perfekt hus til os som er på 2 personer – se mine bemærkninger under spørgsmål nr. 2 det taler vist for sig selv.
Var i huset i juleugen – huset var rigtig hyggeligt og fint julepyntet – og ovenikøbet stod
der 1 flaske rødvin som velkomst – vi kommer igen næste år!!!!!

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:70 / 1.200
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, Indhegnet Grund.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...