Lækkert og charmerende ikke-ryger hus med stranden i baghaven

5
icon
icon
icon
icon
icon

Badevej 40, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6219

Fantastisk lækkert indrettet, en kort gåtur fra Søndervigs hyggelige centrum og så tæt på stranden, at de brusende bølger kan høres helt fra terrassen. På Badevej 40 er der virkelig mulighed for at holde en herlig ferie i de dejligste omgivelser med den, du holder allermest af.

Romantisk ferie i de skønneste omgivelser

Lad den fredfyldte feriestemning sænke sig over jer ved første indtræden i det nye feriehjem. Det charmerende sommerhus byder jer varmt velkommen fra start, og her kan man virkelig se, hvordan der er kræset for detaljen.

Personlighed og kvalitet er absolutte nøgleord, når det kommer til husets indretning. Her er der lagt masser af kærlighed og indsats i arbejdet, og der er gjort meget for, at I skal føle jer rigtig godt tilpas og have den bedst mulige ferie.

Her kan der holdes en romantisk ferie langt væk fra hverdagen, og med plads til 2 personer er huset oplagt for par, der gerne bare vil slappe af og nyde tiden væk fra alting sammen. Hunden er også hjertelig velkommen.

Shopping, gåture langs strandkanten og smukke solnedgange

Med den fantastiske beliggenhed kan dagene varieres godt, og alle ønsker kan blive opfyldt. For de shoppeglade er Søndervigs hyggelige bymidte ikke andet end en gåtur væk, og de mange butikker, caféer og restauranter kommer helt sikkert til at vække glæde.

Den endeløse hvide sandstrand er et must, og her er der lagt op til masser af lange, romantiske gåture i sandet, varme sommerdage med fødderne i vandkanten og blæsende efterårsdage med røde kinder og naturens imponerende kræfter, der sætter Vesterhavet i oprør.

Fra terrassen kan den smukke solnedgang betragtes i ro og fred, og I kan for alvor værdsætte de herlige feriedagene, mens den orange aftenhimmel stille skifter farve og bliver dunkelblå. Her er en fantastisk ferie i godt selskab garanteret.Soverum:1
Bolig-/Grundareal:90 / 1.818
Renoveret / Byggeår:2017 / 1965

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...