Feriehus til 7 personer med terrasse i Søndervig

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Hvidbjergvej 9, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6235
7 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Rygning tilladt
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Superflot feriehus, med fredelig beliggenhed på en naturgrund i gåafstand fra Søndervig. Huset har 4 gode værelser, alle med gode senge og laminatgulve, med plads til ialt 7 personer. Dit husdyr er også velkommen i huset.

Ferie i Søndervig

Et super hyggeligt og moderne feriehus beliggende på en naturgrund afskærmet af småtræer og buske. Her finder du de perfekte rammer om en dejlig sommerferie, eller rammerne om en hyggelig vinterferie foran den buldrende brændeovn og i den storslåede natur. Feriehuset ligger i gåafstand fra Søndervig, hvor der er gode indkøbsmuligheder, restauranter, og en flot og udfordrende golfbane.

Velindrettet feriehus

Feriehuset har plads til 7 personer i 4 soveværelser. Her er 3 soveværelser med dobbeltsenge og et værelse med en enkeltseng. Her er 2 gode badeværelser, et af dem med boblebad og sauna. Begge har gulvvarme. Køkkenet står i åben forbindelse med stuen og er udstyret med mikroovn, opvaskemaskine, køleskab og 100 liter fryser. Gulvavrme i spisestueafdelingen. Hyggelig stue med komfortable møbler, brændeovn og fladskærm. Fra stuen er der udgang til vestvendt terrasse. Her er åbent til kip og godt lysindfald fra ovenlys vindue og terrasseparti. Den tidligere alkove i stuen er nu en hyggelig krog, perfekt til en afslappende dag med en bog foran brændeovnen. Her er gratis trådløst internet.

Nyd livet på terrasserne

Huset har en stor flot lukket terrasse mod syd og vest med havemøbler, liggestole og grill. Her kan du uforstyrret nyde ferielivet i fulde drag.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6235

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein älteres Haus das aber sehr gepflegt und sauber ist .
Und es ist alles vorhanden was man braucht .

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Besteck ist etwas in die Jahre gekommen. Funktioniert, aber könnte besser sein. Die Bedienung des Ofens ist gewöhnungsbedürftig. Eine Anleitung im Internet war hilfreich. In anderen Häuser war dies deutlich besser.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus liegt ruhig und nur wenige Meter vom Strand entfernt.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2012 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...