Klassisk sommerhus med sauna og spa til 6

4
icon
icon
icon
icon

Frans Julius Vej 8, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6237
6 pers.
Antal personer
950 m.
Nærmeste strand
2400 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

På Frans Julius Vej 8 møder jer dette dejlige, klassiske sommerhus på 100m2. Her er plads til 6 personer og det er tilladt at have 2 af jeres firbenede venner med også. Sommerhuset ligger på en skøn naturgrund på godt 2200 m2, så her er masser af plads til leg og spil for hele familien. 

Nyt lækkert badeværelse, egen sauna samt tømmespa

Så snart I træder ind i sommerhuset bliver I mødt af en dejlig, klassisk sommerhusstemning med træpaneler på væggene og dog et moderne udtryk i de pæne møbler og den lyse indretning.

Ferieboligen indeholder 3 soverum og et nyt lækkert badeværelse, som blev renoveret i 2022. Her er både egen sauna og tømmespa, så I rigtigt kan få ladet batterier op på ferien og bare slappe af. Der er en dejlig opholdsstue i direkte forbindelse med køkkenet, så alle kan følge med i madlavningen og planlægningen af feriens kommende aktiviteter. Her fra stuen er der desuden direkte udgang til den udendørs træterrasse, der går næsten hele vejen rundt om huset. I opholdsstuen er der også store panoramavinduer som tillader en masse dejlig sollys at slippe ind i boligen og giver et smukt udsyn udover det omkringliggende karakteristiske jyske klitlandskab.

Skøn delvis træterrasse med havemøbler og stor naturgrund

Med en ferieadresse på Frans Julius Vej 8 får I en dejlig stor naturgrund på godt 2200m2 at boltre jer på. Haven ligger lige midt i klitlandskabet og her vil både hunde og børn nyde at tumle rundt. Fra den skønne træterrasse kan de voksne holde sidde og nyde en kølig drink eller en dejlig kop kaffe. Her er både havemøbler og solvogne til privat afbenyttelse og terrassen er delvist overdækket, så I også kan finde en skyggekrog eller læ for vinden. På terrassen kan I også tilberede et lækkert måltid mad på gasgrillen mens I nyder det gode vejr.

Søndervig – en livlig badeby tæt på Vesterhavet

Sommerhusets beliggenhed er perfekt udgangspunkt til udflugter. I har ikke langt til Vesterhavet, hvor det er oplagt at gå lange spadsereture. Her er også kort afstand til Søndervigs bymidte, hvor I finder forskellige cafeer, restauranter og butikker.  Der er ingen tvivl om, at her er alle muligheder for at nyde en uforglemmelig ferie her.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6237

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes renoviertes Häuschen, gut ausgestattet und sehr hell und offen gestaltet. Bad und Küchr sind modern und in einem super Zustand. Wir waren vier Personen (mit zwei kleinen Kindern), aber auch sechs Personen hätten genug Platz.

DE
D.
sagde , Deutschland

Nettes,gemütliches Haus am Fjord.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 2.183
Renoveret / Byggeår:2022 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...