Lækker luksusferie i dette flotte ikke-ryger hus tæt på Søndervig

5
icon
icon
icon
icon
icon

Fyrrekrat 22, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6265
6 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Dette fede sommerhus på Fyrrekrat 22 byder på en ægte luksusferie i dejlige omgivelser. Det rummelige hus er lækkert og moderne indrettet med både sauna og spa og er det helt perfekte valg til jer, der gerne vil holde ferie i ekstra luksuriøse omgivelser.

Luksuriøst og eksklusivt med spabad og sauna

Start ferien ud med at gå på opdagelse og udforske det nye midlertidige hjem. Her vil I se, hvordan den lækre og kvalitetsbevidste indretning fortsætter hele huset igennem og fra første øjeblik sætter den luksuriøse og eksklusive stemning.

På det største af to badeværelser finder I både et spabad og en sauna, som sætter prikken over i’et på den gennemførte luksusferie. Her kan I rigtig forkæle jer selv og hinanden i varmen og nyde jeres getaway fra hverdagen.

Sommerhuset byder også på den helt store udstyrspakke hvad tv angår. Både i stuen, i det store soveværelse og på hemsen står et SmartTv klar til at sørge for underholdningen. Her kan I hygge jer med medbragte spil, netflix eller bare hygge jer fredag aften med jeres favoritprogrammer på TV2 og DR’s kanaler.

Efter I har udforsket feriehjemmet, er det tid til at slå sig ned og begynde ferien for alvor og i den åbne spisestue kan I sætte jer godt til rette i sofaen og planlægge feriedagene sammen.

Aktiviteter for alle aldre lige i nærheden

Når planerne skal lægges, er der masser af steder i nærheden, der er et besøg eller to værd, og husets fine beliggenhed gør det nemt for jer at finde aktiviteter for alle aldre.

Den brede sandstrand er næsten en selvfølge, og den vil blive et hit blandt alle feriegæster ligegyldigt årstid, vind og vejr med sine fascinerende og unikke naturoplevelser, og gode muligheder for leg i sandet, afslapning og badeture for de friske.

Ligesom stranden ligger Søndervigs livlige bymidte blot få minutters kørsel væk. De mange små forretninger, caféer og restauranter kan stå for mange timers underholdning, og her er der altid hyggelig stemning.

Mulighederne er mange, men én ting er helt sikker – her vil I få en virkelig skøn ferie.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6265

D.
sagde , Bramming

Skønt sommerhus kun 3 år gammel så der er taget højde for at isolerer så der ikke er fugt eller fodkoldt. Jeg var overrasket over så pænt og rent der var.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:107 / 2.000
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...