Dejligt velholdt feriehus tæt på hav og strand

3.5
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 460, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6268
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Rygning tilladt
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Et rigtig dejligt velholdt feriehus med skøn lukket terrasse og plads til 6 personer. Huset ligger på en flot naturgrund, hvor lyngen blomstrer smukt i slutningen af sommeren. Der installeret en energibesparende varmepumpe, som kan anvendes som airconditionanlæg om sommeren.

Velholdt hus tæt på Søndervig strand

Det dejlige velholdte hus på Nordsøvej 460 er velindrettet og har loft til kip og synlige bjælker. Huset har plads til 6 personer i 3 soveværelser, alle med gulvtæppe.  Et af værelserne er med dobbeltseng og to værelser har 2 enkeltsenge. Der er et dejligt, nyere badeværelse med gulvvarme og bruseniche. I den hyggelige og rummelige stue er et stort glasparti, som giver en masse lys til rummet. Det fine køkken ligger i forbindelse med stue/alrum. Her finder I bl.a. fladskærms-TV, parabol, DVD-afspiller og en hyggelig brændeovn.

Skøn lukket terrasse – kun 400 meter til Vesterhavet

På den dejlige, lukkede terrasse finder I naturligvis havemøbler, liggestole og grill. Herfra kan ferielivets glæder og den skønne natur nydes i fulde drag. Imens I hygger og slapper af på terrassen, er der god beskæftigelse til de mindste feriegæster – der er nemlig opsat gynge og sandkasse på grunden.

Med kun 400 meter til Vesterhavet er det ingen sag, at tage turen til fods ned over klitten til den dejlige lange strand.

Søndervig – masser af aktiviteter

Sommerhuset er beliggende i strandbyen Søndervig. Her er masser af gode tilbud til både store og små. Om der skal oses, spises eller leges – her er noget for enhver smag, måske et besøg på Beach Bowl eller en tur på hesteryg?

Det siger vores gæster om sommerhuset i6268

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus entspricht der Beschreibung.es ist sehr gemütlich und der Weg zum Strand ist kurz.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir buchen dieses Ferienhaus zweimal im Jahr, seit 2012! Daraus kann man schließen, dass wir mit Haus, dem Eigentümer sowie besonders mit Esmark zufrieden sind.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war wie beschrieben,wir waren jetzt das zweite Mal da und haben schon für nächstes Jahr gebucht…das Haus is sehr gemütlich und es ist alles vorhanden was man benötigt.selbst bei schlechtem Wetter hat man mit 4 Personen genug Platz.man hat alles in unmittelbarer Nähe

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:79 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2008 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barnestol, trælaminat Tæppe i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...