Dejligt velholdt feriehus tæt på hav og strand

3.5
2068
Nordsøvej 460, Søndervig - Søg på husnr. i6268
Gæsterne siger:

Et rigtig dejligt velholdt feriehus med skøn lukket terrasse og plads til 6 personer. Huset ligger på en flot naturgrund, hvor lyngen blomstrer smukt i slutningen af sommeren. Der installeret en energibesparende varmepumpe, som kan anvendes som airconditionanlæg om sommeren.

Velholdt hus tæt på Søndervig strand

Et dejligt velholdt og vilindrettet hus med loft til kip og synlige bjælker. Huset har plads til 6 personer i 3 soveværelser, alle med gulvtæppe. 1 af værelserne er med dobbeltseng og 2 med 2 enkeltsenge. Der er et dejligt, nyere badeværelse med gulvvarme og bruseniche. I den hyggelige og rummelige stue er et stort glasparti, som giver en masse lys til rummet. Et fint køkken, som ligger i forbindelse med stue/alrum. Her finder I bl.a. fladskærms-TV, parabol, DVD-afspiller og en hyggelig brændeovn.

Skøn lukket terrasse

På den dejlige, lukkede terrasse finder I naturligvis havemøbler, liggestole og grill. Herfra kan ferielivets glæder og den skønne natur nydes i fulde drag. Der er kun 400 meter til Vesterhavet og den dejlige lange strand. Til de mindste feriegæster er der opsat gynge og sandkasse i forbindelse med dette dejlige og velholdte feriehus.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6268

D.
sagde , Askeby

Huset indeholder alt hvad der skal til for at holde en afslappende ferie. Pladsen er godt udnyttet inde og ude. Gode muligheder for at finde sol og læ.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:79 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2008 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Gulvvarme.

Øvrige:

Gratis trådløs adsl internet, vaskemaskine, barnestol, træ laminattæppe i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...