Skønt feriehus med sauna, spa og en stor terrasse

4
icon
icon
icon
icon

Marehalmen 52, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6276
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Feriehuset er flot og lyst indrettet. Her er det lykkedes at finde en god balance mellem det minimalistiske og det traditionelle, hvilket giver et moderne og samtidig hyggeligt indtryk – helt perfekt til en afslappende familieferie, hvor kvalitetstiden har første prioritet.

Tid til afslapning med sauna og spabad

Med blot 300 meter til Vesterhavet vil du sikkert nyde mange skønne strandbesøg i løbet af ferien. Uanset årstiden, så er en frisk gåtur langs vandet altid forfriskende.

Og når du er tilbage i feriehuset, kan du rigtig slappe af i saunaen og spabadet – ren velvære for både krop og sjæl.

Nyd ferien, området og den friske luft på den store terrasse

På de dejlige sommerdage er der intet som at sidde ude på den store terrasse, hvor du kan nyde både morgenkaffen, frokosten og en hyggelig grillaften i det fri.

Og da feriehuset ligger på en stor naturgrund, har du fra terrassen en smuk udsigt til den smukke vestjyske natur.

Feriehuset indbyder også til hygge indenfor

I feriehuset har du en dejlig åben stue, som hurtigt bliver familiens samlingspunkt i ferien.

Der er et hyggeligt tv-hjørne, så ungerne kan ligge i alkoven og se film, mens du laver mad – og stadig har mulighed for at følge med.

Og ved spiseafdelingen har du et stort vinduesparti, der giver et godt lysindfald til hele rummet, og dermed har du en god plads, når du vil spille spil og hygge.

I feriehuset har du også en dejlig bryggers, hvor der er mulighed for tøjvask under ferien.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 2.000
Byggeår:1996

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...