Feriehus m. stort badeværelse, spa og en god terrasse

3
icon
icon
icon

Krattet 8, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6277
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Feriehuset er velholdt og hyggeligt indrettet, så det er godt egnet til en afslappende ferie med familien. Det ligger i Søndervig, så du har de spændende butikker og de gode spisesteder tæt på. Og samtidig bor du i gåafstand til Vesterhavet og den skønne sandstrand.

Charmerende feriehus med stor badeværelse og spabad

Feriehuset rummer en dejlig atmosfære med ‘hjemlig hygge’ og ‘ægte feriehusstemning’. Og dermed er det helt ideelt til en dejlig ferie, hvor du bare skal slappe af og tilbringe tiden med familien.

Den rummelige stue indbyder til hyggeligt samvær og sjove stunder med familien, hvor der spilles spil eller feriens udflugter planlægges. Herfra er der desuden åben forbindelse til køkkenet, hvor du har mulighed for at lave lækker feriemad eller tilbehør til grillbøfferne.

Badeværelset er dejlig stort, så du har god plads. Her har du også en dejlig sauna og et spabad, hvor du rigtig kan slappe af og mærke, at du har ferie.

En skøn lukket terrasse mod sydøst

Der er en god og helt lukket terrasse placeret omkring huset mod sydøst. Her kan mindre børn lege frit, mens mor og far nyder den afslappende ro.

En tur til Vesterhavet er altid helse for sjæl og krop for hele familien hele året rundt.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6277

D.
sagde , Slagelse

Dejligt hus, køkkenet velindrettet med masser af service, gryder og pander.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:105 / 1.280
Renoveret / Byggeår:2014 / 1973

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...