Sommerhus i luksusklassen med udsigt til hav og fjord

4
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 144, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6280
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et helt utrolig flot og meget smagfuldt indrettet sommerhus med den mest vidunderlige beliggenhed på en stor kuperet klitgrund med udsigt til hav og fjord. Her er plads til 6 personer og 1 hund. Huset er i flere plan og ligger kun 400 meter fra Vesterhavet.

Fantastisk beliggenhed med smuk udsigt

Dette dejlige sommerhus har den mest vidunderlige beliggenhed på en stor kuperet klitgrund. Fra husets ene højtbeliggende terrasse har du en ubeskrivelig smuk udsigt over havet på den ene side og fjorden og hele sommerhusområdet på den anden side. Tag en god flaske vin med op og se solen forsvinde ned i det store hav en smuk sommeraften.

Det flotte stråtægte hus ligger trygt bag ved klitterne, så selvom det blæser er der altid mulighed for at finde læ. Der er virkelig tænkt på, at der skal være mulighed for at sidde udenfor og nyde den smukke natur.

Godt indretning

Når du træder ind i dette charmerende sommerhus, føler du dig straks velkommen. Det er meget velholdt og fint indrettet. Huset har 3 etager, nederst finder du et godt brygers og et stort dejligt badeværelse. I midteretagen har du en hyggelig stue og et rigtig godt køkken/alrum, endnu et stort badeværelse og et godt lyst soveværelse. Ovenpå finder du 2 store flotte soveværelser med en hyggelig krog i mellem.

I dette hus har I desuden den luksus, at der er hele tre fjernsyn, som alle er udstyret med hver deres receiver. Således kan hvert medlem af familien få set sit yndlingsprogram.

Et fantastisk lækkert sommerhus med en helt enestående udsigt.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6280

D.
sagde , Slangerup

Huset er yderst velfungerende, 3 etager, renoveret lækkert med gedigne materialer, ren nydelse! Selv med 6 personer føles det ikke for tæt og der er ikke lydt. Man skal dog kunne lide granitgulv- som er praktisk og kølende i varmen (gulvvarmen kan dog tændes).Terrasser på tre sider af huset- så der er altid mulighed for læ. Grunden er skøn med både gynger og trappe op til udsigt over klitter og Vesterhav.

D.
sagde , Aarhus C

Et helt igennem skønt hus, optimalt beliggende i forhold til stranden og indkøbsmuligheder og på en vidunderlig kuperet grund. Velindrettet og hyggeligt med alt, hvad man har behov for.

D.
sagde , Ry

Dejligt hus i smukke omgivelser. God rumfordeling.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:118 / 1.550
Renoveret / Byggeår:2004 / 1955

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...