Poolhus med energibesparende varmepumpe

4
icon
icon
icon
icon
Wolle Friks Vej 12 A, Søndervig - Søg på husnr. i6291
Gæsterne siger: icon icon

Dejligt og lyst poolhus med plads til den store familie. Stor god poolafdeling med swimmingpool med energibesparende varmepume, spabad og sauna. Vesterhavet ligger kun 10 minutters gang fra sommerhuset.

Renoveret poolhus i Søndervig med energibesparende varmepumpe

Tag familien og vennerne med i dette store 14 personers poolhus. Her er der god plads til alle, 6 gode soveværelser og 3 gode badeværelser, og en stor stue med et stort spisebord, hvor alle kan sidde samlet.

I den hyggelige og moderne stue er der gode møbler, gratis trådløs internet og stort fladskærms-TV. Fra stuen er der direkte udsigt til poolafdelingen, så man fra sofaen kan se ungerne boltre sig i vandet.

Stor lukket terrasse med gode havemøbler

Fra stuen er der adgang til den dejlige store lukkede terrasse, som er praktisk for både børn og hunden. Her er havemøbler, liggestole og parasol til de varme dage.

Huser er beliggende i et roligt område i det dejlige Søndervig, der på alle årstider er et besøg værd for hele familien.

10 minutters gang fra sommerhuset ligger Vesterhavet, og kun 13 Km fra sommerhuset ligger dejlige Hvide Sande, der med sin havn er et yndet udflugtsmål.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6291

D.
sagde , Danmark

I store træk et dejligt feriehusSoverum:6
Bolig-/Grundareal:213 / 2.335
Renoveret / Byggeår:2016 / 1992

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (30 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 4 Etagesenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...