Poolhus med energibesparende varmepumpe

4
icon
icon
icon
icon
6168
Wolle Friks Vej 12 A, Søndervig - Søg på husnr. i6291

Dejligt og lyst poolhus med plads til den store familie. Stor god poolafdeling med swimmingpool med energibesparende varmepume, spabad og sauna. Vesterhavet ligger kun 10 minutters gang fra sommerhuset.

Renoveret poolhus i Søndervig med energibesparende varmepumpe

Tag familien og vennerne med i dette store 14 personers poolhus. Her er der god plads til alle, 6 gode soveværelser og 3 gode badeværelser, og en stor stue med et stort spisebord, hvor alle kan sidde samlet.

I den hyggelige og moderne stue er der gode møbler, gratis trådløs internet og stort fladskærms-TV. Fra stuen er der direkte udsigt til poolafdelingen, så man fra sofaen kan se ungerne boltre sig i vandet.

Stor lukket terrasse med gode havemøbler

Fra stuen er der adgang til den dejlige store lukkede terrasse, som er praktisk for både børn og hunden. Her er havemøbler, liggestole og parasol til de varme dage.

Huser er beliggende i et roligt område i det dejlige Søndervig, der på alle årstider er et besøg værd for hele familien.

10 minutters gang fra sommerhuset ligger Vesterhavet, og kun 13 Km fra sommerhuset ligger dejlige Hvide Sande, der med sin havn er et yndet udflugtsmål.Soverum:6
Bolig-/Grundareal:213 / 2.335
Renoveret / Byggeår:2016 / 1992

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (30 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 4 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...